HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 - Chaam VR1

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen de dames van Chaam op het programma. Op een regenachtige zondagmiddag klonk om 12:15 op Hilvaria het eerste fluitsignaal.

​Hilvaria had het moeilijk tegen Chaam, wat erg stug was om tegen te voetballen. Hilvaria probeerde het wel, maar Chaam hielt goed tegen. Toch wist Hilvaria op het juiste moment de 1-0 binnen te tikken. Na een schot op goal van onze gelegenheidsspits, die de keeper tegenhield, wist Maartje, die ons regelmatig uit de brand helpt, de bal alsnog in de goal te tikken. 6 minuten later was het wederom raak, nadat onze spits werd weggestuurd maakte zij een-op-een de 2-0. Hierna werd het aan beide kanten minder, het was slordig en zo wilde richting de kleedkamers. Maar 7 minuten voor tijd kwam de bal uit de kluts voor de voeten van de spits te liggen en die wist daar wel raad mee. Met een stroop tekende zij voor de 3-0 en nu was het wel tijd voor de rust. 

In de rust werd Hilvaria nog even op scherp gezet en zo begonnen we ook sterk. 20 minuten na rust was het wederom raak na een goede steekbal van de ene op de andere spits, die een-op-een wel raad wist met de bal. Het tempo sloop uit de wedstrijd en de weersomstandigheden hielpen ook niet mee. Toch wist Hilvaria na een tijdje het weer op te pakken en na nog een steekpass was de spits met een geplaatste bal de keeper de baas. In de laatste minuten was het na een mooie actie aan de zijkant makkelijk intikken voor Noortje, die ons ook kwam versterken. 6-0, een prima uitslag, zonder tegengoalen! Noortje, Jet en Maartje; bedankt voor jullie hulp!

Deze keer willen wij ook onze trouwe supporters in het zonnetje zetten, ondanks de regen van gisteren! Super tof dat jullie met alle weersomstandigheden ons komen steunen

Hilvaria 8 knokt zich in slotminuten naar overwinn...
JO19-1: Als je slechte wedstrijden wint, blijf je ...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites