HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 laat punten achter in Tilburg

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Afgelopen zondag stond voor VR1 om 10:00 de uitwedstrijd tegen Fc Tilburg op het programma. Een wedstrijd waar de dames van Hilvaria hard gewerkt moest worden, want de bank was gevuld met geblesseerde speelsters.


Na het fluitsignaal was het in het begin voor beide partijen even zoeken. De voorhoede van Tilburg was sterk, maar achterin en de keepster van Hilvaria stonden sterk te spelen. Tilburg kreeg veel kansen, maar maakte ze niet af. Hilvaria probeerde het ook, kwamen er soms doorheen maar verder dan dat kwam het niet. Na 30 minuten spelen was het raak voor Tilburg. Met een fraaie lob werd de bal uiteindelijk over de keepster heen geschoten en zo kon Tilburg rustig richting de rust. 

Na de rust was de scherpte er bij Tilburg even weg, misschien wel omdat sinterklaas langs kwam met zijn stoomboot. Hilvaria zette aan en had wat meer te vertellen maar toch bleef de 0 op het scorebord. Tilburg kwam weer terug in de wedstrijd maar wederom lieten ze hun kansen onbenut. Toch was het makkelijk intikken na misverstanden achterin. 2-0 voor Tilburg. Inmiddels was er wat verschoven met het middenveld en de spitsen bij Hilvaria wat zorgde voor wat meer dreiging voorin. Helaas voor Hilvaria had Tilburg nog wat meer in petto. Na een goede actie via de buitenkant kwam er een strakke voorzet die direct uit de lucht werd binnen geschoten. Hilvaria kwam nog terug met een tegengoal. Nadat de keepster een lange bal naar voren gaf, werd die verlengt en zo kon de spits 1 op 1 afwerken op de keeper.

Helaas geen winst, wel hard gewerkt. Volgende week weer een kans om 3 punten binnen te slepen, thuis om 12:15 tegen 't Zand.

J015-1 een helft Drama een helft Fabuleus
Periodetitel Hilvaria 1 een feit!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites