HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint met speels gemak van RWB VR1

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag stond het 4de competitieduel op het programma. Om 12:15, met heelijk weer, klonk tussen Hilvaria en RWB het eerste fluitsignaal.

De eerste 10 minuten was het voor beide partijen erg zoeken en was het vaak slordig. Maar na een minuut of 20 kreeg Hilvaria meer grip en waren ze beter dan RWB. Er werd goed samen gespeeld door Hilvaria en dat loonde in vele kansen. De 1-0 kwam uiteindelijk uit een goede corner, waar de bal bleef hangen in de 5 meter en dus makkelijk kon worden binnen getikt. Hilvaria voelde dat er meer te halen was en na een vrij trap op de lat, was het een mooi schot in de kruising dat zorgde voor de 2-0. Hilvaria bleef aanzetten en op iedere positie waren ze dan ook sterker dan RWB. Na een goede individuele actie en het passeren van 3 verdedigers tekende ons spits voor de 3-0. Het was dan ook niet lang meer wachten tot het 4-0 werd. De rechtshalf van Hilvaria zette wederom haar brommer weer aan en zette het op een lopen, waardoor ze de hele tegenstander voorbij liep en de bal in het doel schoot. Door een overtreding aan de zijkant van het veld, kreeg Hilvaria een vrije trap. Deze werd goed voor de goal gegeven en kon ook makkelijk binnen getikt worden. 5-0 en zo gingen we rustig richting de rust. Maar voordat de rust begon, was het eerst nog een keer raak. De spits van Hilvaria had door een mooi schot getekend voor de 6-0 en zo kon er dan eindelijk ranja gedronken worden. 

Na de rust was Hilvaria minder gretig, niet gek natuurlijk. Hilvaria ging mee met het tempo van RWB en zo kregen die ook wat meer grip op het spel. Maar ook achterin stond het wederom sterk en op het middenveld stond ook iedereen zijn mannetje. Hierdoor kwam RWB niet al te vaak aan de goal en kon Hilvaria verder gaan waar ze de eerste helft waren gebleven. Zo was het na een goede pass een 'een-op-een' situatie die benut werd wat resulteerde in een 7-0. Die 'een-op-een' situaties waren er nog veel meer, maar de keeper of het zijnet waren vaak winnaar. Na een aantal missers was het dan toch raak, een intikker van de linkshalf die goed meegelopen was. De wedstrijd was bijna ten einde. Vele kansen gingen mis, combinaties lukte niet meer. Na een goede actie aan de zijkant was het een voorzet die na 2 pogingen van de spits de bal toch achter de keeper wist te krijgen en dat was ook bijna het einde van de wedstrijd. Her en der nog kansen maar ook die werden niet afgemaakt. Einde wedstrijd, 9-0 winst!

Wederom een grote uitslag, waardoor Hilvaria nu het beste doelsaldo heeft. Volgende week staat het bekerduel tegen OJC Rosmalen vr3 op het programma. Een pittige uitwedstrijd, maar niet onmogelijk!

Hilvaria 8 wint doelpuntrijke ontmoeting met SVG
Hilvaria wint eenvoudig in Eindhoven

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites