HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria VR1 wint met ruime cijfers van Were Di VR1

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma. Wat op papier een lastige wedstrijd zou worden, bleek later niet zo te zijn. 

Om 12:15 klonk bij Hilvaria - Were Di het eerst fluitsignaal. Nog niet eens alle supporters stonden langs de lijn, of de 1-0 stond al genoteerd. Na een matige uittrap belande de bal uiteindelijk bij de middenvelder van Hilvaria, die de bal netjes afmaakte. Die was zelfs nog bijna geannuleerd, omdat de spits buitenspel stond, maar die bleef van de bal af. Niet veel later was het wederom raak, na goed terugleggen vloog de 2-0 erin met een goed afstandsschot. Hilvaria was veel gretiger dan Were Di, wilde winnen en kon de 3-0 niet uitblijven. Na een halve omhaal schoot onze spits de bal in het net. De rechtshalf van Hilvaria gooide wederom haar turbo erop en zo kon de 4-0 niet uitblijven. Een mooie individuele actie. Hierna was Hilvaria iets teveel met het hoofd in de wolken, waardoor Were Di terugkwam en de 4-1 maakte. Hilvaria was weer wakker en na een 'gouden wissel' stond de 5-1 op het scoreformulier na een mooie actie van de spits. Dat was zelfs nog niet genoeg voor de rust, want diezelfde spits schoot de 6-1 erin, na wederom een goede actie. Tijd voor ranja, een dextro en wat water. 

Na de rust was Hilvaria niet zo gretig als voor de rust, maar alsnog veel beter. Er werd goed gecombineerd op het middenveld en ook dat werd beloond. Na het diepsturen van de rechtshalf, gooide zij de bal voor de goal en kon de linkshalf die afmaken: 7-1.  Er zat nog meer in voor Hilvaria, dus bleven we gaan. Er werd hard gewerkt, goed samenspel en dat eindigde uiteindelijk in de 8-1, na wederom een goede actie van de flanken die een mooie voorzet had voor de spits. Af en toe was het wat slordig en Were Di kwam in de tweede helft vaker richting de goal van Hilvaria, maar ook daar stond het goed. De keeper bleef scherp, waardoor meerdere tegen doelpunten niet nodig waren. Na een goede actie van de aanvallende middenvelder van Hilvaria, waar ze eigenlijk zelf de goal moest afmaken met nog een andere speelster. Máár je bent geen goalgetter als je daar geen einde aan kan maken. Nummer 4 voor de spits van Hilvaria, een rollertje, maar die tellen ook!

Een geweldige teamprestatie, waar zelfs nog meer in zat.
Volgende week staat om 10:00 uur de uitwedstrijd tegen Riel op het programma.

Hilvaria JO15-1 wint allereerste wedstrijd in Hoof...
Zwaarbevochten verdiende zege voor Hilvaria in Reu...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites