HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verslaat Bladella in doelpuntrijk duel

DSC_0108

10 doelpunten vielen er te genieten voor het publiek. Bladella kwam tot 3 keer toe op gelijke hoogte, maar moest uiteindelijk toch buigen voor de kampioen.

Na een kwartier spelen stond Hilvaria al op een 2-0 voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht. Joerie van Rijswijk had zijn vizier wederom op scherp en was verantwoordelijk voor beide doelpunten. Hilvaria verzuimde hierna verder uit te lopen en hielp Bladella in het zadel. De rechtsback leverde de bal pardoes in bij de tegenstander welke vervolgens in het lege doel kon schieten omdat de doelman nog uit positie was na het inspelen van de rechtsback. Uit een omschakelmoment kwam Bladel ook nog eens op gelijke hoogte. De 2-2 stand bleef staan tot aan de rust. Hiermee deed Hilvaria zichzelf behoorlijk te kort, want het was de eerste helft heer en meester op het veld en had met een ruime voorsprong moeten gaan rusten. 

In de tweede helft kwam Hilvaria alweer snel op voorsprong, maar men wist het goede niveau van de eerste helft niet vast te houden waardoor de wedstrijd wat meer in balans leek te komen. Wanneer echter naar de kansen gekeken werd bleek Hilvaria nog altijd veruit de gevaarlijkste. Toch kwam Bladella wederom langzij, ditmaal zorgde een rake kopbal voor de gelijkmaker. Hierna kwam hilvaria opnieuw op voorsprong (4-3), maar moest opnieuw een gelijkmaker toestaan. Met nog 10 minuten op de klok leek dit de eindstand te worden, maar Joerie van Rijswijk zorgde met zijn derde en vierde treffer van de middag alsnog voor de overwinning.

Op basis van de eerste helft een verdiende overwinning voor de bekenaren dat hiermee nog altijd ongeslagen is en enigszins revanche neemt op het eerdere gelijke spel tegen Bladella. 

Komende zondag speelt Hilvaria de laatste uitwedstrijd van het seizoen in en tegen Hapert. 

Foto's Nick van Hees: http://nicksfotografie.nl/2018/05/13/hilvaria-bladella/

Hilvaria JO19-1 net iets beter dan Emplina
Hilvaria JO17-1 niet opgewassen tegen SBC.

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites