HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest op vervelende manier

Hilvaria1_0188

Op bezoek bij concurrent Valkenswaard heeft Hilvaria afgelopen zondag een vervelende nederlaag moeten incasseren.In een wedstrijd met 2 gezichten, gingen de Bekenaren door twee arbitraire dwalingen in dr slotfase net 2-1 onderuit.

In het eerste half uur hadden de gasten weinig in te brengen en keek men toe hoe Valkenswaard keer op keer via de buitenspelers een aanval op kon zetten. Vele corners en voorzetten leidden echter niet tot een doelpunt en zo bleef Hilvaria in de wedstrijd. Uit een van de spaarzame aanvallen, kwam de ploeg via Joerie v Rijswijk zelfs (compleet tegen de verhouding in) op voorsprong. Lang kon men echter niet genieten van deze meevaller, want vlak voor rust maakte de thuisploeg alweer gelijk. Met de 1-1 ruststand was op dat moment Hilvaria het meest opgelucht.

Na de onderbreking zagen de toeschouwers een totaal andere wedstrijd. Hilvaria toonde zowel aan de bal als bij balverlies meer doortastendheid en initiatief, waardoor Valkenswaard nauwelijks meer tot een goede aanvalsopzet kwam. De ploeg van Henri vd Braak daarentegen creëerde een aantal grote kansen, maar kon deze helaas niet omzetten in een voorsprong. Ruim 10 minuten voor tijd leek Joerie v Rijswijk alsnog voor de zeer verdiende voorsprong te zorgen. Op het moment dat het spel al bijna hervat werd, besloot de grensrechter alsnog buitenspel te claimen en tot ieders verbijstering ging de scheidsrechter daar in mee. Dat Hilvaria het geluk dit seizoen bepaald niet aan zijn zijde heeft, bleek enkele minuten later nogmaals. Waar iedereen buitenspel zag voor 2 aanvallers van de thuisploeg, liet de scheidsrechter doorspelen en waren het plots de 'bosuilen' die de leiding weer namen. Ondanks verwoede pogingen om nog tot een gelijkmaker te komen, moest Hilvaria het hoofd buigen en stapten de groen-witten zeer teleurgesteld van het veld (2-1 verlies).

Volgende week speelt Hilvaria thuis tegen RKVVO, waartegen het op de openingsdag een ruime nederlaag leed. Tijd voor revanche dus.

Update blinde pool Hilvaria JO19-1
Even voorstellen: Koen van der Heijden en Toon Heu...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites