HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria verliest ook van Veerse Boys

Hilvaria verliest ook van Veerse Boys

​Het vaandelelftal van Hilvaria leed in de thuiswedstrijd tegen Veerse Boys alweer zijn derde nederlaag en staan in het nieuwe seizoen nog altijd met lege handen.

In een over het algeheel slechte wedstrijd begon Hilvaria zeer slap aan de wedstrijd. De thuisploeg kreeg geen grip op de middenvelders en aanvallers van Veerse Boys en eenmaal in balbezit was Hilvaria niet bij machten om de bal lang in de ploeg te houden, laat staan uitgespeelde mogelijkheden te creëren. Geheel terecht kwamen de bekenaren ongeveer hafverwege de eerste helft ook op 1-0 achterstand na een goede actie en een knap schot van een buitenspeler van Veerse Boys. In het laatste kwartier van de eerste helft leek Hilvaria wat meer controle te krijgen, zonder zelf echt gevaarlijk te worden. Uitgezonderd een bal op de binnenkant van de paal in de laatste minuut uit een vrije trap die met het hoofd verlengd werd door een verdediger van Veerse Boys.


In de tweede helft kwam Hilvaria iets beter voor de dag en had het grip op de wedstrijd, maar kwam men creativiteit en stootkracht te kort om goede mogelijkheden te creëren. Naarmate de tweede helft vorderde ging het beekse elftal meer en meer op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam men slecht sporadisch gevaarlijk voor het doel. De beste kans was nog voor de bezoekers die profiteerde van ruimte achter de verdediging van Hilvaria, maar oog in oog met de doelman wist een aanvaller van Veerse Boys niet te scoren en zo de wedstrijd 'in het slot te gooien'. ​ De overwinning kwam echter voor Veerse Boys niet echt meer in gevaar en zo leed Hilvaria alweer de derde nederlaag van dit nieuwe seizoen en wacht het nog altijd op de eerste punten.

Volgende week gaat Hilvaria op bezoek bij Bavel opnieuw proberen de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Het kan daarbij de steun van de supporters goed gebruiken!

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - RPC 0-7
Loten verkopers gezocht!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites