HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria verliest ook op bezoek bij vv Bavel

Hilvaria verliest ook op bezoek bij vv Bavel

​De opgelopen schade van een zeer slechte eerste helft kon niet meer worden hersteld in een iets betere tweede helft. 2-5.

​Hilvaria begon op bezoek in Bavel zeer zwak aan de wedstrijd. Al heel snel keken de bekenaren tegen een 1-0 achterstand aan. Ondanks dat tegenstander de gehele eerste helft de betere ploeg was en de nodige kansen kreeg stond het bij rust slechts 2-1 voor vv Bavel. Bavel wist nog slechts één van de vele mogelijkheden te benutten en zo de marge te verdubbelen naar twee doelpunten. Toch was ook Hilvaria een aantal keer gevaarlijk,maar daar ontbrak het vaak aan de laatste pass. Toch deed Joerie van Rijswijk namens Hilvaria vlak voor rust iets terug en zette de aansluitingstreffer op het scorebord. 

Na rust zag men een fanatieker Hilvaria dat vroeg druk zette op de verdediging van Bavel en zo de wedstrijd wat meer onder controle leek te hebben. Helaas resulteerde dit nog niet in de gelijkmaker, maar kreeg het de 3-1 voor thuisploeg Bavel te verwerken. Ondanks dat kansen en aanvallen in de tweede helft een stuk spaarzamer waren voor Bavel. De bekenaren lieten echter het hoofd niet hangen en wederom via Joerie van Rijswijk werd de aansluitingstreffer gemaakt. De doelman van Hilvaria maakte het zijn ploeg echter een stuk moeilijker door na ruim 70 minuten spelen een lange bal van Bavel verkeerd in te schatten en zijn fout te corrigeren met een handsbal buiten de 16 waarna hij met rood van het veld gestuurd werd. De 10 overgebleven spelers probeerde nog wel een gelijkmaker te forceren, maar de beste kansen waren voor Bavel dat uiteindelijk wist uit te lopen naar 5-2. 

Een flinke domper voor Hilvaria dat na vier wedstrijden nog altijd met lege handen staat. Komende zondag krijgt men in Hilvarenbeek koploper Waspik op bezoek. 

Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria 6
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - RPC 0-7

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites