HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest ook 2e bekerwedstrijd

Hilvaria verliest ook 2e bekerwedstrijd

Nadat het afgelopen zondag met 5-0 onderuit ging tegen Longa, verloor hilvaria ook zijn 2e thuiswedstrijvan van Marvilde: 2-1

Afgelopen dinsdagavond werd in Hilvarenbeek de tweede bekerwedstrijd gespeeld tussen Hilvaria en Marvilde. Na een 0-2 ruststand, wist hilvaria in de tweede helft slechts één keer iets terug te doen en was de eindstand 1-2. Anders dan de uitslagen doen vermoeden houdt men bij Hilvaria een positief gevoel over aan de eerste officiële wedstrijden van het seizoen. Het wist zich goed te weren tegen twee (vermoedelijke) hoogvliegers in de 2e klasse.

De eerste heflt van de wedstijd was een wedstrijd met weinig grote kansen. Marvilde had het balbezit en probeerde via combinatievoetbal een doelpunt te forceren. Dit lukte slechts één keer in de 25e minuut. Hilvaria leed balverlies op de eigen heflt en met een combinatie door het midden kwam men alleen voor de keeper. Deze werd bekwaam omspeeld en de bal kon in het lege doel worden geschoven. Het duurde echter niet lang voor Hilvaria een goede kans kreeg op de gelijkmaker. De gevaarlijkste man aan Hilvaria zijde was Joerie ven Rijswijk, maar hij kwam in de eerste helft nog niet tot scoren. Vlak voor rust een domper voor Hilvaria toen een harde en lage vrije trap van richting werd verandert en in de lege hoek van het doel verdween. Rust 0-2.

In de tweede helft ontwikkelde zich een open wedstrijd. Dit resulteerde voor Hilvaria in de aansluitingstreffer van Joerie van Rijswijk. Door goed storen van Nick Spitters werd de val veroverd op het middenveld en kon Joerie van Rijswijk vrij voor de keeper gezet worden. Aan beide kanten kwamen er vervolgens een aantal goede mogelijkheden op een treffer, maar deze viel niet meer. Ook niet toen Marvilde noodgedwongen met 10 man kwam te spelen. Marvilde kreeg met een blessuregeval te maken nadat het drie keer had gewisseld.

Komende zondag speelt Hilvaria zijn laatste bekerwedstrijd in Kerkdriel, tegen derde klasser DSC. Aanvang 14.30u.

Hoofdklasse Avonturen A1: Rood Wit Veldhoven - Hil...
Wijziging Buitenspelregel

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites