HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest nipt op bezoek bij Wilhelmina '08

Hilvaria-1-A

In Weert stond er na 90 minuten, ondanks voldoende mogelijkheden voor Hilvaria, 1-0 voor de thuisploeg op het scorebord.

Na een goed ontbijt (mogelijk gemaakt door Jumbo Hilvarenbeek) en een fijne busreis (mede mogelijk gemaakt door Tim van Rijswijk van TM Makelaars) waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbalmiddag.

​In de eerste helft zag men echtger een slap spelend HIlvaria. Ondanks dat kregen beide ploegen voldoende kansen om de score te openen. Het lukte echter alleen Wilhelmina om het net te vinden waardoor men met 1-0 ging rusten. Na rust was HIlvaria nog wel een stuk sterker dan Wilhelmina en raakte het 2x de paal, maar men wist niet te scoren. 

Extra zuur voor Hilvaria is dat hiermee de periodetitel uit zicht lijkt. Had men slechts 1 punt gehaald dan had men de beste papieren gehad voor de 3e periode. Het enige wat men nog rest is de laatste competitiewedstrijd winnend af te sluiten om er zo een mooie eindrangschikking uit te halen in het eerste jaar 2e klasse! Hilvaria staat momenteel op de 6e plek, maar kan eventueel nog stijgen naar plek 4 of zakken naar plek 9.

Kom onze mannen nog 1 keer aanmoedigen komende zondag op sportpark de Roodloop tegen Braakhuizen uit Geldrop.

Hilvaria JO19-1: Is de strohalm stevig genoeg gebl...
Hilvaria JO19-1 grijpt laatste strohalm

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites