HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest in Asten van NWC

Hilvaria1_0184

Op bezoek bij NWC in Asten is Hilvaria er niet in geslaagd om een resultaat mee naar Hilvarenbeek te nemen.

In een gelijkopgaande eerste helft waren er wat kleine kansen voor de bezoekers, maar het ontbreekt momenteel aan een beetje geluk in de afronding bij de ploeg van Henri vd Braak. Aan de andere kant weerhield Sjors v Laarhoven de thuisploeg een paar keer van scoren en zo zochten de teams met een 0-0 stand de kleedkamers op voor de rust.

Na de onderbreking nam Hilvaria wat meer initiatief en hield het wat langer balbezit. Tot kansen kwam het niet en zo bleef het tot de 60ste minuut gelijk. NWC kwam steeds gevaarlijker opzetten vanaf dat moment en de thuisploeg sloeg binnen 10 minuten ook twee keer toe. Hilvaria probeerde vervolgens middels een aanvallende wissel nog wat terug te doen, maar verder dan wat schoten van buiten het strafschopgebied kwamen de Bekenaren niet. Zo moest men toezien hoe er opnieuw een nederlaag geleden werd (2-0) en men dus niet weg komt bij de laatste plaatsen op de ranglijst.

Volgende week wacht de zeer belangrijke confrontatie met Braakhuizen. Om niet nog verder achterop te raken, is een eerste thuisoverwinning noodzakelijk voor Hilvaria.

Verslag NWC: https://amateurvoetbaleindhoven.nl/nwc-hilvaria-2-0

Hilvaria begint te slap en verliest van Braakhuize...
Henri van den Braak verlaat na dit seizoen Hilvari...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites