HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest eerste competitiewedstrijd van 2017

Hilvaria verliest eerste competitiewedstrijd van 2017

Op bezoek bij vv Zigo in Tilburg heeft Hilvaria in een wedstrijd met een zinderend slot met 3-2 verloren.

​De eerste helft was het een weinig spectaculaire wedstrijd met twee ploegen die afwachtend en zonder risico in het spel speelden. Toch waren er in de gelijkopgaande eerste helft toch wat kansen te noteren voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet waardoor de 0-0 ruststand op het scorebord stond. 

Aan het einde van deze eerste helft had thuisploeg Zigo al de lichte overhand genomen en dit resulteerde al snel in de tweede helft in de 1-0 voorsprong voor de Tilburgers. Door een inschattingsfout van de rechtsback en een fout in de organisatie waardoor er geen rugdekking was kon de linksbuiten van Zigo alleen op doel af en deze rondde dan ook bekwaam af. Naarmate de tweede helft vorderde rechtte Hilvaria de rug en het kwam via Joerie van Rijswijk op gelijke hoogte. Een goede aanval ging hieraan vooraf met Nick Spitters als aangever. Niet veel later kwamen de bekenaren zelfs op voorsprong door wederom spits Joerie van Rijswijk. Hij kwam vrij voor de keeper en rondde af met een mooie boogbal over de keeper in de verre hoek. Tocht ging het al snel weer fout voor Hilvaria. Wederom stond de organisatie niet goed en was er geen rugdekking waardoor de gelijkmaker aangetekend kond worden door de ingevallen spits van Zigo. Even later kreeg de thuisploeg een een strafschop na een vermeende overtreding van de rechtsback van Hilvaira nadat een lange bal niet goed verwerkt werd. De makkelijk gegeven strafschop kon in eerste instantie nog worden gekeerd door de doelman, maar de veel te vroeg ingelopen vleugelspeler van Zigo. Ook deze keer waren de protesten van Hilvaria aan dovemansoren gericht waardoor Hilvaria in de laatste minuten alles op alles moest zetten om nog en punt uit dit duel te slepen. Een claim voor een strafschop in de laatste minuut werd door de falende scheidsrechter weggewuifd waardoor Hilvaria met lege handen achter bleef.

Volgende week wederom een belangrijke uitwedstrijd voor Hilvaria tegen Veerse Boys uit Raamsdonkveer. Hierbij kunnen de groenwitten weer alle steun van het publiek gebruiken.

Wedstrijdverslag - vv Zigo

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoet...
JO11-1 Cupfighters, door naar kwartfinale!!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites