HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria verliest eerste competitiewedstrijd met ruime cijfers

Hilvaria verliest eerste competitiewedstrijd met ruime cijfers

​Op bezoek bij Beek Vooruit in Prinsenbeek is Hilvaria getrakteerd op een 4-0 nederlaag. De doelpunten waren eerlijk verdeeld over de twee helften, maar het spel van de bekenaren was voor rust vele malen beter dan na rust en het mocht niet klagen dat het slechts 4-0 stond na het laatste fluitsignaal.

Hilvaria begon nog voortvarend aan de wedstrijd en had na 1 minuut spelen al op voorsprong kunnen komen, helaas werd een goede mogelijkheid gemist. Amper een minuut later was de eerste kans voor Beek Vooruit wel raak. De twee spitsen wisten elkaar goed te vinden en zorgden voor de 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Hilvaria ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en had ook het betere van het spel, maar enkele kansen werden niet benut. Toch waren de gastheren uit Prinsenbeek ook nog een aantal keer gevaarlijk in de omschakeling waardoor er een open wedstrijd ontstond. Na ruim een half uur spelen ging de laatste man van Hilvaria in de fout en leverde de bal in bij de tegenstander die vervolgens helemaal alleen op de doelman af kon. De doelman werd omspeeld en de bal werd langs een inglijdende verdediger in het doel geschoven. Aan het spelbeeld veranderde de eerste helft niets meer, maar ook de score bleef ongewijzigd. 

Na rust was Hilvaria voetballend nog altijd de betere ploeg, maar wist het steeds moeilijker kansen te creëren terwijl de thuisploeg hier duidelijk minder moeite mee had. Gelukkig voor het beekse elftal had Beek Vooruit niet altijd het vizier op scherp staan anders had de score zomaar nog hoger uit kunnen vallen. Er werden nog wel twee mooie doelpunten gemaakt door de thuisploeg. Het derde en vierde doelpunt werden met het hoofd terug gelegd en met een (halve) volley keurig afgerond.

Een valse start voor Hilvaria dat volgende week de kans krijgt om zicht te herstellen in de thuiswedstrijd tegen vv Zigo uit Tilburg.

Wedstrijdverslag Hilvaria MO11-1
Hilvaria MO13-1 wint 1e wedstrijd op heel veld

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites