HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria te sterk voor Dommelen

Teamfoto-Hilvaria-1-2017-2018

Lang was onduidelijk of de wedstrijd wel door zou kunnen gaan, maar er is gespeeld en gewonnen door Hilvaria: 3-0.

Het trucje van Dommelen om Hilvaria zo lang mogelijk in het ongewis te laten leek in het eerste kwartier nog even te slagen. De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en Hilvaria had nog niet direct een antwoord. Toch wist ook Dommelen nog niet echt gevaarlijk te worden. Na het eerste kwartier kreeg Hilvaria meer grip op de wedstrijd en kon het zelf steeds gevaarlijker worden. Het eerste doelpunt viel een kleine 10 minuten voor tijd. Een aanval over de linkerkant leek even te stranden, maar Greg van Gestel wist de bal knap binnen te houden en dan van de Wiel vrij te spelen. Daan ga op zijn beurt een voorzet op maat af op Sem Hendriks die hard binnen kopte en zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. Hilvaria speelde hierna de eerste helft professioneel uit waardoor het met een 1-0 voorsprong kon gaan rusten.

Na rust was Hilvaria heer en meester in Dommelen. Alle aanvalspogingen van Dommelen werden uitstekend onschadelijk gemaakt en men kon naar hartenlust de aanval zoeken. De gevierde man van de tweede helft was Coen van Oirschot die met zijn 2 treffers de eindstand op 3-0 bepaalde. Coen was twee keer het eindstation van een goedlopende aanval en schoot beide keren overtuigend binnen. Sem Hendriks was bij beide treffers de aangever.

Met deze 16e overwinning op rij heeft Hilvaria een voorspong van 17 punten op de eerste achtervolger die nog wel 2 wedstrijden te goed heeft. Volgende week komt Valkenswaard op bezoek in Hilvarenbeek. De lastige uitwedstrijd eindigde in een 6-5 overwinning voor Hilvaria. Men is dus gewaarschuwd voor deze geduchte tegenstander.

Wedstrijdverslagen 24 en 25 maart
Hilvaria 8 toont veerkracht in Goirle

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites