HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria strijdend ten onder tegen sterk TSC

Hilvaria strijdend ten onder tegen sterk TSC

​De bezoekers uit Oosterhout waren door een doelpunt vlak voor tijd met 3-2 te sterk voor de bekenaren.

​De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en liet zien behoorlijk te kunnen voetballen. De terechte 1-0 voorsprong kwam dan ook op het scorebord. Hilvaria kreeg hierna nog een aantal prima mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar faalde in de afronding. Na ruim 20 minuten spelen kwam de wedstrijd wat meer in balans. Dit kwam uiteindelijk ook in de score tot uitdrukking toen Hilvaria even niet stond op te letten en met een kopbal de 1-1 aangetekend kon worden. Dit was tevens de ruststand ondanks dat de gasten uit Oosterhout nog even dachten op voorsprong te komen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

Vlak na rust was het toch TSC dat op voorsprong wist te komen. Hilvaria rechtte echter de rug en kwam met een benutte strafschop, versierd en benut door Joost van Doormaal, op gelijke hoogte. Het kon nu nog alle kanten op, maar het was TSC dat het meest nadrukkelijk op zoek was naar de overwinning. De frustratie groeide echter met de minuut bij de bezoekers en het was telkens de scheidsrechter die het moest ontgelden. Nadat eerst nog een doelpunt van TSC werd afgekeurd wegens buitenspel was het zo'n 3 minuten voor tijd dan toch raak en stond Hilvaria alsnog met lege handen. 

Al met al hadden de bekenaren op basis van werklust en karakter een punt verdiend tegen een sterk spelend TSC. De ploeg moet echter vertrouwen putten uit de laatste twee duels en komende zondag opnieuw gaan proberen de punten in eigen huis te houden als het tegen Right'Oh uit Geertruidenberg.

Foto's - Nick van Hees

Ook Zigo JO15-1 slachtoffer van dadendrang Hilvari...
Hilvaria MO13-1 wint ruim van WSC

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites