HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria sluit seizoen ongeslagen af!

WhatsApp-Image-2018-05-27-at-21.54.15

Tegen Unitas kwam men niet verder dan een 3-3 gelijkspel, maar hiermee is het seizoen afgesloten met behoud van de ongeslagen status!

De wedstrijd stond vooral in het teken van het afscheid van Bram en Pim Abrahams. Beide meer dan 10 jaar actief binnen de selectie van Hilvaria, maar hebben besloten volgend seizoen lager te gaan voetballen. Het duo startte dan ook samen in de basis en vormde het centrale duo achterin.

Hilvaria wist al snel op voorsprong te komen via Joerie van Rijswijk. Hij ontfutselde de doelman van Unitas de bal toen deze te lang wachtte met het verwerken van een terugspeelbal en kon de bal in het lege doel lopen. Lang kon men niet genieten van deze voorsprong, want 2 minuten later stond het namelijk alweer gelijk. Toch kwam Hilvaria voor rust opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Jisk van Teeffelen. Hij kopte een perfect aangesneden voorzet van Joerie van Rijswijk binnen. 

Binnen 5 minuten na rust keek Hilvaria echter tegen een 3-2 achterstand aan. Lang leek dit de eerste nederlaag voor Hilvaria te worden, maar 5 minuten voor tijd was het Joerie van Rijswijk die uit een vrije trap van Greg van Gestel wist binnen te koppen en de 3-3 eindstand op het scorebord wist te zetten. Joerie tekende daarmee voor zijn 51e treffer van het seizoen. Een ongekend aantal! 

Hiermee is Hilvaria het hele seizoen ongeslagen gebleven met slechts 2 gelijke spelen! Het wist daarbij 119 keer het net te vinden. De spelers en staf kunnen nu gaan genieten van een welverdiende zomerstop en zich gaan verheugen op komend seizoen in de tweede klasse!

Hilvaria MO11-1 - ST Steensel/Knegsel MO11-1
Hilvaria JO13-2 kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites