HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria sluit competitie af met zege op v.v. Oosterhout

Hilvaria sluit competitie af met zege op v.v. Oosterhout

Door een 2-0 overwinning sluit Hilvaria het seizoen af op de 8e plek.

Vooraf was duidelijk dat beide ploegen eigenlijk nergens meer voor speelde. Oosterhout had al een periodetitel op zak en is al bezig met de nacompetitie en Hilvaria zou alleen in theorie nog een periode kunnen pakken (hiervoor moest TSC verliezen en mocht SCO niet winnen). Voor Hilvaria de taak om het seizoen met een goed gevoel af te sluiten en de goede reeks van de laatste wedstrijden door te zetten. Voor Oosterhout was het zaak om met vertrouwen de nacompetitie in te kunnen gaan. Beide ploegen begonnen wat aftastend aan de wedstrijd, maar lieten daarna zien beide voor een overwinning te voetballen. Hilvaria maakte hierop vanaf het begin meer aanspraak op dan Oosterhout en de bekenaren kwamen dan ook verdiend op voorsprong via Joerie van Rijswijk. Niet veel later verdubbelde Sem Hendriks, zij het ietwat gelukkig, de score. De score had voor rust nog hoger kunnen uitvallen voor Hilvaria, maar ondere andere twee keer de lat stond een nieuw doelpunt in de weg. Oosterhout voetbalde prima tot aan het zestienmetergebied van Hilvaria, maar vergat steeds de trekker over te halen waardoor Hilvaria de kans kreeg uit te verdedigen. Ruststand 2-0.

Na rust kreeg Hilvaria voldoende mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de doelpuntenmachine van afgelopen weken liep vanmiddag niet zo gesmeerd. v.v. Oosterhoud was de tweede helft niet in staat om echt gevaarlijk te worden. Het beekse elftal was onverbiddelijk en zorgde ervoor dat er geen enkele grote kans voor Oosterhout kwam. Complimenten aan de hele ploeg dat hard werkte om het seizoen op een goede manier af te sluiten. Aan de score veranderde niets meer en na exact 90 minute spelen maakte de goedleidende scheidsrechter een einde aan het seizoen voor Hilvaria. Doordat Bavel verloor klimt Hilvaria nog één positie op de ranglijst waardoor het als 8e eindigt.

Spelers en staf bedanken alle supporters voor de steun van afgelopen seizoen! We roepen jullie op om het tweede elftal ook te steunen in de nacompetitie om promotie naar de 1e klasse!


Wedstrijdverslag Hilvaria VR1 - Were di VR1
Wedstrijdverslag Hilvaria MO11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites