HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria red het net niet tegen vv Oosterhout

Hilvaria red het net niet tegen vv Oosterhout
Tot de 65e minuut wist Hilvaria stand te houden tegen een sterk Oosterhout. Helaas viel toen de 0-1 en in de laatste minuut kreeg men de genadeklap, einduitslag: 0-2.

​Hilvaria speelde net als vorige week erg gedisciplineerd en met veel strijd. In de eerste helft stond de verdediging weer erg sterk en ga men weinig kansen weg aan de tegenstander. De thuisploeg was zelf in de eerste helft het gevaarlijkst en met een schot op de lat van Sem Hendriks ook het dichtst bij een doelpunt. De bekenaren wisten het goed spel helaas voor rust helaas niet om te zetten in een voorsprong. 

Na rust zag men een sterker Oosterhout dat ervoor zorgde dat Hilvaria niet echt gevaarlijk meer kon worden en de bezoekers drongen zelf steeds meer aan tot het creëren van kansen. Verder dan een tweetal gevaarlijke scrimmages voor het doel kwam men in eerste instantie niet. Tot aan de 65e minuut de verdediging van Hilvaria dan toch moest capituleren. De linksbuiten van Oosterhout wist zichzelf vrij te spelen en de bal in de korte hoek binnen te schieten. Een domper voor Hilvaria dat even tijd nodig had om hiervan bij te komen voordat met begon een een klein slotoffensief. Het lukte de bekenaren niet meer om de gelijkmaker te forceren en het doelpunt viel dan ook aan de verkeerde kant voor Hilvaria. In de laatste minuut werdt de 2-0 eindstand op het scorebord gezet door vv Oosterhout. 

Wederom een hardwerkend Hilvaria dat bereid is voor de punten te knokken, maar helaas deze keer geen loon naar werken kreeg tegen een sterke tegenstander. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Hilvaria gaat dan op bezoek bij Right'oh in Geertruidenberg, een directe concurrent met even veel punten als Hilvaria. De drie punten zijn dus een noodzaak! Kom de groenwitten in deze belangrijke wedstrijd steunen, ze kunnen het goed gebruiken!

Verslag - vv Oosterhout

Hilvaria JO15-1 brengt zichzelf in problemen
Hilvaria MO13-1 Kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites