HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria op eigen veld onderuit tegen EFC

DSC_0044

Hilvaria wacht nog altijd op de eerste thuiszege van het seizoen.

Tegen het sterker geachte EFC speelden de Bekenaren een goede eerste helft, maar liet de ploeg de spaarzame kansen onbenut. Daarvoor kreeg men een paar minuten voor het rustsignaal de rekening gepresenteerd, toen de spits van de gasten geheel vrijstaand in kon koppen na een vrije trap.Hilvaria, dat vanwege een buikgriepvirus niet op volle sterkte aan kon treden, moest na de thee dus in de achtervolging. De ploeg van Henri vd Braak kon tot de 65ste minuut goed mee komen, maar liet het na om de gelijkmaker aan te tekenen. Toen EFC halverwege de tweede helft de voorsprong verdubbelde, werd het een moeilijk verhaal voor de thuisploeg, waar bij een aantal spelers de vermoeidheid toesloeg.De wedstrijd kabbelde vervolgens richting het einde, waarbij Hilvaria niet meer in staat was om een aansluitingstreffer te forceren. Dat EFC in de absolute slotfase ook nog een derde keer toesloeg uit een standaardsituatie was enkel voor de statistieken, 0-3.

Hilvaria speelt nog 3 wedstrijden voor de winterstop, waarin zeker nog wat punten gehaald moeten worden, om de concurrentie niet uit het oog te verliezen. De eerste van de 3 wedstrijden zal aanstaande zondag in Asten gespeeld worden, bij NWC. 

Foto's Nick van Hees
http://nicksfotografie.nl/2019/11/24/hilvaria-1-efc-1-2/

Verslag en Foto's E.F.C.:
https://www.efceersel.nl/113/46160/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3
https://photos.google.com/share/AF1QipMv7mdmFtzfNn96uZTbJFPAzMyrmJXDeEg0l-UJAagvXOrEgZC80nWfJXx98YEJkA?key=cGMxLTY5eVY3MkdhVElCdnFzMHR0MWdycGowMzBn

Ga je in de winterstop nieuwe voetbalschoenen of s...
Discutabel moment breekt Hilvaria 7 op tegen koplo...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites