HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria onderuit op bezoek bij TSV NOAD

Hilvaria onderuit op bezoek bij TSV NOAD

Hilvaria blammeerde zich met een nederlaag op bezoek bij hekkensluiten NOAD dat daarmee pas de eerste 3 punten van het seizoen pakte.

​Hilvaria kwam nog wel op voorsprong in de eerste helft via Nick Spitters en had zelf kansen op meer. Dit kwam echter doordat NOAD een aantal goede mogelijkheden liet liggen om zelf met een voorsprong te gaan rusten. De organisatie bij de bekenaren leek ver te zoeken en het maakte veel fouten. Waaronder de doelman die geel pakte nadat hij een overtreding maakte buiten zijn keepersgebied, waarbij men in Tilburg een rode kaart beter had gevonden.

Na rust kreeg Hilvaria de eerste mogelijkheid en het het hiermee de score kunnen verdubbelen, maar de bekenaren kregen een flinke domper te verwerken toen er alsnog en rode kaart kwam. Deze was voor de voorstopper die zijn tweede geel pakte en een penalty tegen kreeg. De penalty werd binnen geschoten en tegen 10 man ging thuisploeg NOAD op zoek naar de overwinning. De voorsprong voor de Tilburgers liet niet lang op zicht wachten, maar omdat Hilvaria in de tweede helft bleef knokken kwam het terug tot 2-2. Lang bleef deze score niet op het scorebord, want door een fout van de nieuwe voorstopper kwam NOAD opnieuw op voorsprong. Met nog kansen aan beide kanten knokte hilvaria voor het punt, maar had pech in de afronding waarna het met een gelukje in de afronding voor NOAD 4-2 werd. In de absolute slotfase maakte Jesse van de Wal nog wel de 4-3 met de hulp van de doelman, maar vlak na de aftrap blies de goed leidende scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd.

Een nederlaag die Hilvaria vooral aan zichzelf te danken heeft en er voor zorgt dat men zeer dicht op de positie van nacompetitie en rechtstreekse degradatie bevindt. De bekenaren lijken met de onderste 6 ploegen te gaan bepalen wie er degradeert, nacompetitie speelt en handhaaft. Nu eerst een weekje rust, komende zondag is het beker/inhaalprogramma, en dan treed men aan tegen een sterk Oosterhout. Hilvaria heeft de punten hard nodig en kan daarbij alle steun gebruiken. Spelers en staf hopen dus ook op de steun van vele Hilvarianen. 

Verslag tvs NOAD

Hilvaria JO15-1 blijft ongeslagen
Wedstrijdverslag Hilvaria MO-11-1 - Zwaluwe MO-11-...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites