HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria ondanks 2-0 nederlaag door in de beker

Hilvaria ondanks 2-0 nederlaag door in de beker

Op bezoek bij HMVV verloor Hilvaria de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi nog wel, maar op basis van doelsaldo zijn de bekenaren toch door naar de volgende ronde.

In de eerste helft lag het initiatief bij Hilvaria. De bezoekers uit Hilvarenbeek hadden het betere veldspel en ook een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Dit gebeurde niet en ook HMVV kreeg een aantal mogelijkheden om de score te openen. Toch ging met rusten met een 0-0 stand. 

In de tweede helft leek de pijp leeg bij de bekenaren. Overal op het veld kwamen de spelers een stap te laat en het initiatief lag dus volledig bij de thuisploeg. Geheel verdiend trok de ploeg uit Hooge Mierde de wedstrijd naar zich toen en zetten een 2-0 eindstand op het scorebord. 

Voor Hilvaria zaak om de batterij deze week weer volledig op de laden voor de start van de competitie komende zondag. Hilvaria start dan met een uitwedstrijd tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek.

Opstelling HIlvaria:
Sjors van Laarhoven, Jesse van de Wal, Pim Abrahams, Max de Kort (Joep Timmermans), Jules Doomen, Ralf Huijbregts (Nick van Rijswijk), Greg van Gestel, Joost van Doormaal (Jisk van Teeffelen), Sem Hendriks, Joerie van Rijswijk, Koen Wijten. 

Foto's - Nick van Hees

Bladella JO19 – Hilvaria JO19
Hilvaria wint op bezoek bij SVSOS ook tweede beker...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites