HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO13-1 wordt 2e op eigen Toon de Bruijn Jeugdtoernooi

WHTZ5711

Afgelopen zaterdag stond Maarten Verheijen voor het laatst als coach aan de kant van "zijn" meiden. Onze meiden speelden vandaag 6 wedstrijden op het goed georganiseerde eigen Toon de Bruijn jeugdtoernooi en ze gingen proberen om Maarten een mooi afscheid te geven.

De 1e poulewedstrijd was tegen FC Tilburg MO13-1 en deze werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Noreen. Vervolgens speelden de meiden tegen GDC MO13-1 (2-1 nederlaag, mooi doelpunt Jet) en de laatste poulewedstrijd was tegen OJC Rosmalen MO13-2. Ook deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen (doelpunt Nienke v/d Berg) waardoor GDC (1e) en Hilvaria (2e) doorgingen naar de winnaars poule samen met de nummers 1 en 2 van de andere poule. (WSC MO13-1 en FC Eindhoven MO13-1) De 2 andere deelnemers waren Bavel MO13-1 en Viola MO13-1.

De 1e wedstrijd in de winnaars poule was tegen de meiden van WSC MO13-1 en die werd met 1-0 gewonnen door wederom een doelpunt van Jet. De 2e wedstrijd tegen FC Eindhoven leek ook op een 1-0 winst uit te draaien maar daar dacht FC Eindhoven anders over. Uit 1 van hun spaarzame aanvallen scoorden ze vlak voor tijd de 1-1. Dit bleef ook de eindstand waardoor de Schrik van het Zuiden de laatste wedstrijd moest winnen van GDC om 1e te worden. Na hard werken bleven beide teams steken op 0-0 waardoor GDC met de toernooiwinst aan de haal ging en Hilvaria keurig 2e werd net zoals in de voorjaars competitie.

Het was een geslaagd toernooi met leuke tegenstanders en een prima organisatie! Nogmaals willen wij als Hilvaria MO13-1 de toernooicommissie heel erg bedanken hiervoor! Ook willen wij alle MO13 teams bedanken voor hun sportiviteit en hun deelname! Wellicht tot volgend jaar…

Na de prijsuitreiking was het tijd om Maarten Verheijen in het zonnetje te zetten, iets wat hij zelf heel moeilijk vindt… Namens alle meiden en hun ouders gaven Esmee en Daan 2 mooie cadeaus aan Maarten. Hij kreeg een grote

fotolijst waarin 12 foto's zaten met mooie herinneringen van de afgelopen 4 jaar en een mooi fotoboek waar nog meer foto's in stonden. Ook hadden de meiden zelf een persoonlijk bedankje gemaakt voor Maarten wat in het boek verwerkt was. Waar de meiden hun coach op het veld niet zo snel stil kregen lukte dit nu wel! De cadeaus bleken een schot in de roos! Het is je gegund Maarten en dik verdiend. Nu kun je alles laten bezinken en lekker gaan nagenieten! Volgend seizoen gezellig als ouder langs de kant, al zal het moeilijk zijn om het los te laten. De meiden hebben een hoop bagage die ze mee nemen naar volgend seizoen als ze MO15 gaan worden!

Verder willen de meiden ook coach Maarten Bocker, Fleur Walschots en Siem Bocker bedanken voor hun inzet, coaching, vlaggen en trainingen! Als laatste wil MO13-1 alle ouders en andere supporters bedanken voor hun steun het hele seizoen!

Volgende week nog een oefenwedstrijd tegen de MO15-1(waar het al een heel seizoen over gaat) en dan is het klaar voor dit seizoen.

De vliegende reporter…

Hilvaria 2 uitgeschakeld in nacompetitie
AVG privacywet

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites