HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO13-1 wint eenvoudig van Nuenen MO13-1

IMG_8576

​Afgelopen zaterdag kwam Nuenen MO13-1 op bezoek in Hilvarenbeek. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden de bezoekers 2 wedstrijden gewonnen en 1x verloren van Eindhoven met 7-0. Deze pot moest gewonnen worden door de "schrik van het Zuiden" om aansluiting te houden met de koplopers in deze competitie. Budel MO13-1 heeft alle wedstrijden nog gewonnen en zelfs nog geen doelpunt tegen! De meiden wisten wat ze te doen stond.

Hilvaria nam meteen het initiatief maar begon wederom rommelig en het was slordig in de afwerking. In een herfstachtig decor met vele bladeren op het veld en een harde wind, speelde Hilvaria wel steeds op de helft van Nuenen maar drukte niet echt door. Door doelpunten van Nienke van Dal en Esmee stond het met de rust 2-0. Coaches Maarten en Maarten (M&M's) probeerden de meiden wat scherper te krijgen in de rust door ze M&M's te beloven als ze de "10" zouden halen…..

De meiden begonnen als herboren aan de 2e helft en voetbalden verzorgder en doeltreffender als in de 1e helft. Al snel scoorde Noreen de 3-0 op aangeven van Esmee en niet veel later eenzelfde situatie waarbij Noreen wederom het eindstation was en de bal mooi in de verre hoek binnen schoot. 4-0. Ook de 5-0 (Mirte), de 6-0 (Esmee) en de 7-0 (Nienke van Dal) lieten niet lang op zich wachten. Het mooiste doelpunt was misschien wel de 8-0 van Mirte. Rond de middellijn kwam ze in balbezit en begon aan een solo. Mirte speelde de bal hard vooruit en lanceerde zichzelf door ondertussen 3 tegenstanders voorbij te snellen. Ze kwam oog in oog met de Nuenen keepster, die er nog heel wat ballen uithield, bleef rustig en scoorde beheerst in de rechterbenedenhoek. Uit een corner van Nienke van Dal scoorde Mirte ook de 9-0 door die bal ineens in de verre hoek binnen te krullen. Het leek hierbij te blijven zodat de coaches niet hoefden te trakteren maar Nienke van Dal dacht daar anders over. Nadat de Nuenen keepster een keihard schot van Tess los liet, schoot "Nino" de bal beheerst tegen het netje… 10-0! Een ruime overwinning na wederom een goede 2e helft.

MO13-1 wil graag alle supporters bedanken voor hun steun want jullie waren weer met velen! Volgende week spelen de meiden al vroeg in Nederwetten (gemeente Nuenen) tegen Juventud MO13-1. Om 10.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Koppel. Voor de supporters die de "schrik van het Zuiden" achterna reizen:

Sportpark de Koppel

Koppeldreef 2

5674 NA Nuenen

De vliegende reporter

Hilvaria JO15-1 weer ronde verder in beker
Wedstrijdverslag Gesta MO11-1 - Hilvaria MO11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites