HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO13-1 verliest van Oirschot

Hilvaria MO13-1 verliest van Oirschot

​De meiden van Hilvaria MO13-1 speelden afgelopen zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oirschot Vooruit MO13-1 omdat beide teams vrij waren in de bekercompetitie. Dit omdat ze allebei in een poule van 3 teams zitten. De wedstrijd op de Roodloop begon om 12.00 uur. 

​Al snel was duidelijk dat Hilvaria weer te maken had met een tegenstander waar 3 of 4 speelsters 2e jaars D zijn. Vooral de spits van Oirschotwas snel en fysiek sterk. Aanvankelijkzouden er bij Hilvaria ook 4 meiden in de MO13 blijven die vorig seizoen in de MD1 speelden, maar omdat er van onderen af een geheel nieuw MO11 team bij is gekomen, waar we heel blij mee zijn, werden die al doorgeschoven naar de MO15-1. Het meidenvoetbal zit in de lift bij Hilvaria! Omdat onze meiden allemaal 1e jaars D of 2e jaars E zijn zullen we ons hier wekelijks tegen moeten wapenen. Dit is een mooie uitdaging en de meiden zullen hier veel van leren, want ze krijgen elke week tenminste flinke tegenstand! En hierdoor worden ze alleen maar sterker.

Hilvaria had gedurende de 1e helft het beste van het spel maar kon niet voorkomen dat de Oirschot spits de ruststand op 0-2 bepaalde. Na de rust werd Oirschot sterker en scoorde hun snelle spits al snel de 0-3. Ze was niet af te stoppen door Hilvaria, aangezien zij maar 1 stap hoefde te zetten en de meiden van ons 2 of 3 stappen… Nadat de grote, snelle Oirschot spits de assist gaf op de 0-4, maakte ze zelf weer de 5e van Oirschot en bepaalde zo de eindstand op 0-5.Hilvaria creëerde wel kansjes maar de verdediging van Oirschot Vooruit stond goed en gaf geen krimp. Al met al een verdiende overwinning voor de gasten en een zeer nuttige oefenwedstrijd voor Hilvaria.

Nadat vorige week Kris speelster van de week was geworden, was het deze week de eer aan Athina. In haar 1e wedstrijd voor Hilvaria op een groot veld bleef Athina opvallend makkelijk overeind en speelde ze een prima wedstrijd.Vorige week blonk Kris op haar "nieuwe" positie van voorstopper nog uit.

Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd bij Uno Animo uit Loon op Zand. Op sportpark de Klokkenberg wordt om 11.00 uur afgetrapt. We hopen dat de vele trouwe supporters ons weer achterna zullen reizen…

Edgar

Wedstrijdverslag MO11-1
Groen-Witte Strandbal vakantiefoto winactie

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites