HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO13-1 begint seizoen met dubbele cijfers tegen Uno Animo MO13-2: 10-0

21551944_479542015760131_1903227514872804420_o

​ Eindelijk was het dan zover! Na een lange zomerstop en alweer 5 trainingen mochten de meiden van MO13-1 eindelijk hun 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen spelen!

Nadat Nevelo en 't Zand zich al hadden teruggetrokken uit de bekerpoule, bleven er maar 2 teams over in deze poule die uit moesten gaan maken wie er door mag bekeren naar de volgende ronde…

Uw VLIEGENDE REPORTER doet wekelijks verslag van de wedstrijden van "de schrik van het Zuiden" en volgt deze dames op de voet!

In de technische staf heeft Edgar plaats gemaakt voor Maarten Bocker waardoor deze nu bestaat uit de M&M's! Maarten en Maarten…. Het elftal is gelukkig intact gebleven ondanks vele speculaties in de transferperiode… Bovendien heeft Pleun Mutsaers de overstap gemaakt van de MO11 naar de MO13 en maakt ze dit team nog beter!

Om 12.45 uur was de aftrap op sportpark de Roodloop en de vele vaste supporters waren wederom aanwezig om getuige te zijn van deze bekerwedstrijd. Het begin van de wedstrijd was rommelig en het was goed te zien dat iedereen weer ff moest wennen. De meeste speelsters van Uno Animo speelden voor het eerst op een groot veld en dat was natuurlijk allemaal nieuw voor ze. The green white army heeft natuurlijk al een seizoen op een groot veld gespeeld en vooral in de voorjaarscompetitie hebben de meiden daarin heel veel tegenstand gehad. Hier moeten ze dit seizoen veel profijt van hebben als het goed is…

Na een minuut of 10 begon het beter te lopen bij Hilvaria en regen ze de kansen aaneen. Ze kregen dan ook veel ruimte van de tegenstander en daarvan profiteerden Mirte, Jet en Esmee 2x. Zij bepaalden de ruststand op 4-0.

In de 2e helft ging Hilvaria al snel op zoek naar meer doelpunten en die kwamen er! Na mooie combinaties en vloeiende aanvallen stopte de teller op 10… Esmee nog 3x, Noreen 2x en Jet nog 1x waren de doelpuntenmakers. Uno Animo is amper over de helft geweest maar zij zitten nog in de leerfase. Over een half jaar zal het bij hun al een stuk beter gaan daar kunnen we zelf over mee praten. Al met al een goed begin van het nieuwe seizoen en de "De schrik van het Zuiden" doet haar naam wederom eer aan! Gefeliciteerd MO13-1 met het bereiken van de volgende bekerronde. Wie zal er uit de koker komen?

Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd tegen de MO13-1 van Bergeijk. Uit ervaring weten we dat Bergeijk over het algemeen goede meidenteams heeft. Dit belooft dan ook al meteen een echte kraker te worden! Om 12 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Bergerheide, Eerselsedijk 40 te Bergeijk.

Zorg dat je erbij bent om de meiden naar de overwinning te schreeuwen!

Uw vliegende reporter…… 

Hieronder een aantal foto's van het feestje van Maarten Verheijen. Maarten is op 4 september 50 jaar geworden en had alle meiden bij hem thuis uitgenodigd om dit te vieren met friet en snacks!

Hilvaria JO15-1 met drie overinningen naar volgend...
Hilvaria bekert verder na overwinning op Zigo

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites