HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO11-1 - OJC Rosmalen MO11-2

Hilvaria MO11-1 - OJC Rosmalen MO11-2

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen OJC Rosmalen, de koploper in de poule bij de MO11-1. De motivatie was er niet minder om en de meiden gingen met volle inzet de wedstrijd in. Bij het zien van de Rosmalen dames leek het op het eerste gezicht al lastig met meiden die boven aan de leeftijdsgrens zitten.

In de wedstrijd buitte Rosmalen dit al snel uit want binnen 6 minuten stonden we met 0-3 achter. Hilvaria herpakte zich goed en zette druk dat leidde tot de 1-3 en al snel zelfs 2-3. Onze dames gingen op zoek naar de gelijkmaker waar hard voor werd geknokt maar helaas vielen de doelpunten weer bij Rosmalen en gingen we met 2-5 de rust in.

In de tweede helft voetbalde Hilvaria ook weer goed mee, helaas kon er alleen geen doelpunt verzilverd worden. De fysieke kracht van Rosmalen was toch net te veel want ze konden uiteindelijk uitlopen tot 2-8 dat de eindstand is geworden. Super knap gespeeld dames, zeker met de gedachte dat er een leeftijdsverschil van 3 jaar tussen sommige speelsters zat. Ondanks dat mooi gespeeld en die kopje geen moment laten hangen.

Volgende week Boxtel dat een meer gelijkwaardige tegenstander is.

Hilvaria MO13-1 wint ruim van WSC
Update: Berichtgeving Kunstgras

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites