HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria MO11-1 - Baronie MO11-1

IMG_1019

Afgelopen zaterdag stond voor de MO11-1 de wedstrijd tegen Baronie op het programma en ondanks dat zij de hekkensluiter waren mogen we niet overmoedig worden. 

Vandaag staat de wedstrijd tegen Baronie op het programma en ondanks dat zij de hekkensluiter zijn mogen we niet overmoedig worden. We moeten het vandaag echter ook met twee geblesseerde doen maar kunnen gelukkig een beroep doen op Luna en Kikki van de MO11-2.

De eerste helft werd meteen de aanval opgezocht door Hilvaria maar Baronie stoorde goed waardoor onze meiden nog wat moeilijk in de wedstrijd kwamen en er harder gewerkt moest worden dan de meiden in eerste instantie dachten. Na een minuut of 15 kwam Hilvaria dan toch tot scoren, bam 1-0. Na de 1-0 pakte Hilvaria meteen goed door en 6 minuten later stond er een 4-0 op het scorebord, met ook twee doelpunten van de linkerflank en ziet dat de meiden daar elkaar steeds beter weten te vinden. De 4-0 was ook de ruststand.

Na de rust werd er hard gewerkt om de voorsprong uit te bouwen, met af en toe toch nog het risico van een counter bij Baronie. Ook dit werd gekeerd door de betrouwbare verdediging van Hilvaria en liep de voorsprong verder op naar 5-0 en daarna tekende Luna zelfs voor de 6-0, super. Het smaakte naar meer en met mooi opbouwend spel werd het zelfs een 9-0 eindstand, geweldig.

Luna en Kikki, bedankt voor de invalbeurt en een mooie bijdrage aan deze overwinning. Goed gespeeld!!

Hilvaria JO19-1 maakt snelle achterstand niet meer...
Gemakkelijke overwinning Hilvaria 8 in Drunen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites