HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria ME1 wint wederom met grote cijfers, nu tegen Gilze ME1

Hilvaria ME1 wint wederom met grote cijfers, nu tegen Gilze ME1

​ De meiden van de ME1 gingen afgelopen zaterdag door met waar ze gebleven waren: winnen!

Na een weekje rust, omdat er voor ons geen inhaalwedstrijd op het programma stond, waren deze keer de zwart/witten uit Gilze het slachtoffer van de dadendrang van onze meiden.Afgelopen donderdag op de training werd ook al gewonnen van de jongens E7: 6-3. (Doelpunten: Esmee 2x, Noreen 2x, Jet 1x, eigen doel E7 1x)

Na het 1e fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Abel Catsburg begon Hilvaria ME1 aan haar 6e competitiewedstrijd. In het begin was het nog even zoeken en Gilze bood aardig wat tegenstand. Na een minuut of 10 kwam Hilvaria beter in de wedstrijd. Met goed positiespel werd de tegenstander teruggedrongen op eigen helft. Het duurde dan ook niet lang voordat Noreen de score opende. Uit 1 van de vele combinaties tussen onze voorwaartsen was onze rechteraanvaller het eindstation: 1-0. Niet veel later werd het 2-0 door Jet. Gilze kreeg de bal niet weggewerkt, door het vroege druk zetten van Hilvaria, en Jet strafte dit goed af. 2-0. Hilvaria bleef doorgaan en Gilze kwam er niet meer uit. 10 minuten voor rust ving Mirte een uittrap van de keeper op en in 1 beweging plaatste ze de bal langs de teruguitlopende keeper van Gilze in het doel. 3-0. Net voor rust kreeg Esmee de bal ,na weer een mooie aanval over rechts, van Noreen. Onze topscorer bleef rustig, nam de bal aan en schoot deze onhoudbaar in de verre hoek. 4-0. RUST.

Na de rust begon de groen/witte schrik van het Zuiden pas echt op toeren te komen. De ene aanval was nog mooier dan de andere en Gilze werd van het kastje naar de muur getikt. De score werd zo snel opgevoerd dat de coaches in hun telefoon moesten bijhouden wie er scoorden. De doelpunten vielen als rijpe appeltjes en ondertekende moet u de beschrijving van de doelpunten uit de 2 e helft schuldig blijven. Of dit te maken had met het feit dat de doelpunten te snel achter elkaar kwamen of met het gegeven dat beide coaches maar 4 uurtjes geslapen hadden, nadat ze gesignaleerd zijn in bepaalde horecagelegenheden, zegt het verhaal niet…. Nadat de man in het zwart voor het einde van de wedstrijd gefloten had, werd er door de coaches even gecontroleerd of hij net zoveel doelpunten geteld had als zij. Dit kwam overeen dus het aantal doelpunten kon nog net worden bijgehouden door de coaches. Hilvaria ME1 had gewonnen met maar liefst 12-1! Esmee scoorde in de 2e helft nog 4x en door deze zuivere hattrick was haar dagtotaal 5 doelpunten. Noreen, Jet en Mirte prikten er ieder nog 1 doelpunt bij waardoor zij allen op 2 doelpunten uitkwamen. Verder scoorde ook Kiki weer uit 1 van de vele corners die Hilvaria kreeg. De coaches wachten nog steeds op het moment dat er gescoord wordt met het hoofd uit een corner. De meiden weten wat de beloning hiervoor is.

Onze verdediging is ook vandaag niet echt in de problemen geweest doordat Loes, Tess, Kris, Kiki en Mirte prima hun taken uitvoerden waardoor de Gilze aanvallers op tijd tegen gehouden werden. Keepster Madelein had wederom weinig te doen maar wat ze moest doen deed ze goed. 1 keer was ze kansloos op een onhoudbaar schot in de bovenhoek van een Gilze speler. Wederom 2 trotse coaches na deze belangrijke 3 punten. Nu volgen er nog 2 finales met om te beginnen de eerstvolgende wedstrijd tegen Gloria UC. Deze wedstrijd staat komende zaterdag op het programma. De aftrap is om 9.30 uur op sportpark Boschoven in Baarle Nassau. We hopen dat er weer veel supporters ons sterrenteam achterna zullen reizen.

Edgar en Maarten

Hoofdklasse Avonturen A1: SBC - Hilvaria 3-3
Hilvaria C1 trekt aan kortste eind in enerverende ...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites