HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria ME1 verliest voor 2e keer op rij en verspeelt kampioenschap

Hilvaria ME1 verliest voor 2e keer op rij en verspeelt kampioenschap

​Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Emplina ME1 op het programma. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om nog kans te maken op het kampioenschap na de verlies partij van vorige week.

Vooraf was duidelijk het belang van deze wedstrijd aangegeven door de coaches en de meiden zouden er vol voor gaan en de gemaakte afspraken nakomen. Al in het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat Emplina de bal liever wilde hebben dan Hilvaria. De formatie uit Empel was fysiek duidelijk sterker geworden en voetballen konden ze al. Hilvaria was elke keer een stapje te laat en Emplina kreeg steeds meer zelfvertrouwen. Dat resulteerde dan ook in een 2-0 voorsprong met de rust voor de geel/ blauwen uit Empel. De coaches hoopten dat er toverdrank in de ranja zat, die er in de rust werd uitgedeeld, want het spelbeeld moest wel heel erg gaan veranderen wilden de punten mee naar beek gaan. Mede door blessures van Mirte, Bregje en Jet misten we stootkracht en ook Esmee was niet helemaal fit.

Wat normaal gesproken onze kracht is was vandaag helemaal niet terug te zien. Ten koste van alles die bal willen hebben, de tegenstander onder druk zetten en voetballend kansen creëren. Of het nu een totale offday was of een combinatie van verschillende andere factoren weten de coaches niet maar de uiteindelijke 3-0 nederlaag was volkomen terecht. Nu het kampioenschap uit zicht is, is het zaak om zo snel mogelijk weer een overwinning te pakken om het goede gevoel weer teug te krijgen. Hopelijk zijn de blessures niet van lange duur en kunnen we over een paar weken weer over een fitte selectie beschikken. Dit is bittere noodzaak voor ons want we hebben iedereen nodig. Gelukkig hebben we snel de kans op revanche. As maandag spelen we alweer thuis tegen RKKSV om 19.00 uur.

Speelster van de week was Kris die voorop ging in de strijd maar helaas werd dit voorbeeld niet door iedereen gevolgd…. We willen de meegereisde supporters wederom bedanken voor hun steun en hopelijk zijn jullie er maandag ook weer.
Hilvaria knokt zich naar overwinning op Dommelen
Koploper Oirschot laat Hilvaria kansloos

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites