HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria ME1 bekert door na overtuigende 3e zege in de beker competitie

Hilvaria ME1 bekert door na overtuigende 3e zege in de beker competitie

Met een indrukwekkende doelsaldo is de volgende ronde bereikt; 46 voor en slechts 4 tegen.

​​Na de overtuigende overwinningen in de bekercompetitie tegen Rijen ME1 (18-1) en BergeijkME1 (2-16) werd ook de 3e tegenstander in deze competitie, sv Valkenswaard ME1 , met lege handen naar huis gestuurd (12-1). Zodoende komt Hilvaria ME1 als winnaar van de poule (3-9, 46-4!) in de koker terecht voor de loting van de volgende ronde.

Zaterdag 24 oktober speelde onze ME1 haar 3e bekerwedstrijd tegen een oude bekende van vorig seizoen: sv Valkenswaard ME1. De coaches hoopten dat de meiden de nare nasmaak van vorige week, ondanks de overwinning, weg konden spoelen. Het begin was hoopgevend want Hilvaria begon superieur! Al snel zetten de groen/ witten Valkenswaard vast op eigen helft en net als vorige week opende Esmee ,na een mooie dieptepass, al binnen een paar minuten de score. 1-0.Hilvaria bleef druk zetten en het was Kiki die de bal, na een afgeslagen corner, ineens op de pantoffel nam en zo de 2-0 schitterend binnen schoot. Even later konden 'de bosuilen' terug in de wedstrijd komen. De bal kon achterin niet goed genoeg weg gewerkt worden waardoor de spits van Valkenswaard de spanning terug bracht in de wedstrijd. 2-1. Dit was overigens 1 van de spaarzame momenten dat onze verdediging iets weggaf. Deze verdediging bestaande uit Kiki, zoals altijd ons slot op de deur, Kris, Bregje en wisselend met Mirte, Tess en Loes speelde een zeer sterke wedstrijd. Zij zorgden er mede voor dat onze keepster Madelein wederom weinig te doen had. De ballen die er doorheen kwamen waren goed gekeept door Madelein. Uit 1 van de vele corners die Hilvaria kreeg scoorde Kiki, die altijd mee naar voren gaat bij hoekschoppen, de 3-1. Bijna had ze een mars verdiend voor het hele team. De coaches trakteren iedereen op een mars als er iemand scoort met een kopbal. Kiki werkte de bal met haar borst over de doellijn maar dit werd niet beoordeeld als kopbal. De rust werd bereikt met een 6-1 voorsprong door doelpunten van wederom Esmee, Jet en de van een hamstringblessure teruggekeerde Noreen.Noreen moest weer even wennen maar speelde ook een hele goede wedstrijd. De coaches zijn nog steeds verbaasd dat Noreen weer zo snel hersteld is van haar blessure. Welkom terug Noreen! Na de rust ging Hilvaria vrolijk verder met aanvallen en de ene aanval was nog mooier dan de andere. De coaches stonden te genieten van hun team en hoefden niks meer te zeggen. Wat een verschil met vorige week! Esmee , Tess, Noreen en ook Bregje leverden om de beurt fantastische voorzetten af die steeds voor dreiging zorgden. Onder meer 2 speelsters van Valkenswaard werkten 2 van die harde voorzetten in eigen doel. Ook Noreen, Tess en Jet wisten het net nog een keer te vinden. 11-1. De laatste treffer kwam op naam van Esmee. Naeen schitterende individuele aktie, nadat onze verdediging een corner van Valkenswaard weggewerkt had, bleef Esmee rustig en liet ze de Valkenswaard keeper wederom kansloos. 12-1.

Een schitterende teamprestatie en zeer verdiend door naar de volgende ronde.We zijn benieuwd wie er uit de koker komt als volgende tegenstander. Volgende week zijn we vrij en 7 november hervatten we de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Gilze. Aftrap 9.00 in de Roodloop Arena.

Trotse coaches Edgar en Maarten

Wedstrijdverslagen Hilvaria A2 & Hilvaria A3
Met je team naar Jong Oranje?

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites