HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria laat kans op aansluiting liggen

DSC_0394

Na de prima overwinning van vorige week (1-3 zege bij Beerse Boys), speelde Hilvaria deze zondag thuis tegen Sv Someren. Bij winst zou er weer aansluiting zijn richting het 'linker rijtje, maar Hilvaria slaagde er opnieuw niet in om een thuisoverwinning te realiseren.

Zoals de afgelopen weken wel vaker het geval is, begon Hilvaria als bovenliggende partij aan de wedstrijd. De ploeg heeft echter moeite om tot scoren te komen en dat was ook op dit duel van toepassing. De eerste kansen waren dus voor de thuisploeg, maar halverwege de eerste helft keken de Bekenaren tegen een 0-2 achterstand aan. Persoonlijke fouten hielpen de tegenstander uit Someren in het zadel.Hilvaria probeerde nog voor rust de aansluitingstreffer te maken, maar het veldspel zou er naar mate de wedstrijd vorderde niet beter op worden.

Na de onderbreking zakte Someren wat verder in en loerde zij op counterkansen. Omdat Hilvaria nog niet vol op de aanval ging spelen, bleven deze uit, maar ook het team van Henri vd Braak creëerde nauwelijks uitgespeelde kansen meer.Toen Hilvaria in de absolute slotfase toch nog tot een offensief probeerde te komen, waren en er wat kleine mogelijkheden maar een doelpunt zat er eigenlijk niet in. Dat Someren in de slotseconden nog een 3e treffer maakte, was enkel voor de statistieken.

Wederom een nederlaag op eigen veld dus. Waar iedereen hoopte op een goede reeks wedstrijden, maakt Hilvaria een pas op de plaats en moet het zorgen dat het volgende week met drie punten terugkeert uit Veldhoven, waar het op bezoek gaat bij hekkensluiter Rood-wit.

Foto's Nick van Hees
Volledig fotoverslag: http://nicksfotografie.nl/2019/11/03/hilvaria-1-sv-someren-1-2/

Verslag SV Someren: https://svsomeren.nl/113/37040/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Hilvaria JO19-1 teveel spelers niet (top)fit
Hilvaria JO19-1 voetbalt 2x 10 minuten

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites