HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria krijgt Unitas in de tweede helft over de knie

Teamfoto-Hilvaria-1-2017-2018

Een 3-0 overwinning voor Hilvaria in de lastige uitwedstrijd tegen een goed voetballend Unitas

Het tempo van de wedstrijd lag erg hoog en de spelers op het veld deden hun uiterste best om het publiek te vermaken. Beide ploegen lieten zien aardig te kunnen voetballen waardoor het voor Hilvaria nog niet vanzelfsprekend was dat men deze wedstrijd ging winnen. Ondanks dat Hilvaria niet een overtuigend veldoverwicht wist af te dwingen waren de twee grootste kansen toch voor de bekenaren. Joerie van Rijswijk kwam opeens vrij voor de keeper en zijn inzet kwam wel langs de keeper, maar een verdediger haalde de bal nog knap van de lijn. De tweede goede mogelijkheid was voor Jesse van de Wal die op links was komen opzetten. Zijn kopbal eindigde op de paal. Ruststand 0-0.

Na rust kwam Hilvaria op voorsprong door een doelpunt van Sem Hendriks. Koen Wijten ging een één-twee aan met Coen van Oirschot en kreeg zo de ruimte om een goede voorzet af te leveren op Joerie van Rijswijk. Na een knappe kopbal van Joerie bleef de bal voor het doel liggen en was Sem er als de kippen bij om de bal binnen te schieten. Hilvaria wist nu door te drukken en kwam vervolgens ook op 2-0 door wederom Sem Hendriks. Sem werd op rand zestienmetergebied in het midden van de goal vrijgespeeld door Joerie van Rijswijk en schoot hard binnen. Unitas gaf echter nog niet op, maar Hilvaria had de zaken achterin goed op orde. Ook nadat de 3-0 was gevallen uit een strafschop, gegeven na een overtreding op Bram Abrahams. Joost van Doormaal benutte dit buitenkansje beheerst, maar de Eindhovenaren bleven op zoek gaan naar een treffer. Hilvaria kreeg door de ontstane ruimte echter nog de twee beste mogelijkheden om de score verder uit te breiden.

Zo blijft Hilvaria ongeslagen en fier aan kop. Komende zondag eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Wederom speelt men tegen een eindhovense ploeg, PSV komt namelijk op bezoek in Hilvarenbeek. PSV staat momenteel 6e in de competitie en zal zich niet zomaar gewonnen geven, Hilvaria zal wederom zijn beste spel moeten laten zien om ook deze wedstrijd te kunnen winnen. Hierbij is alle steun natuurlijk van harte welkom!

Hilvaria 8 pakt koppositie na eenvoudige overwinni...
Herinrichting de Elst 2018-2019

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites