HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria komt ook in derde wedstrijd niet tot winst

DSC_0115

Het eerste elftal van Hilvaria beleeft een erg moeizame seizoenstart. Ook in de thuiswedstrijd tegen Marvilde kwamen Bekenaren niet tot een overwinning en dus staat de teller na 3 wedstrijden nog op 0 punten.

Met een wat andere formatie dan de voorgaande weken, probeerde Hilvaria de negatieve reeks te doorbreken. De wedstrijd tegen Marvilde ging gedurende de eerste helft eigenlijk vrij gelijk op. Marvilde had weliswaar meer balbezit, maar Hilvaria gaf minder kansen weg dan in de voorgaande duels. Het verschil zat hem deze wedstrijd in de spaarzame kansen die beide ploegen creëerden. Marvilde strafte in het eerste half uur 2 persoonlijke fouten aan beekse zijde af, wat een 0-2 voorsprong opleverde. Hilvaria kon de paar kansen die het kreeg niet in doelpunten omzetten, waar een doelpunt verdiend was geweest.

In de tweede helft probeerde Hilvaria met wat omzettingen een snelle aansluitingstreffer te forceren, maar toen dit voor de 65ste minuut niet lukte, werd het spel alleen maar slordiger en de counterkansen voor de bezoekers groter. Nota bene uit een corner van de thuisploeg wisten bezoekers uit Veldhoven de 0-3 te maken, waarmee de wedstrijd beslist was. In het slot van de wedstrijd werd het niveau er op het zware veld niet beter op en kon Hilvaria alleen maar toezien hoe de derde opeenvolgende nederlaag van het seizoen een feit was.

Voor spelers en staf is het zaak om samen zo snel mogelijk een ommekeer te forceren en de eerste punten te behalen, om niet al snel te ver achterop te geraken. Volgende week staat de uitwedstrijd bij De Valk op het programma.

Fotocredits: Nick van Hees
Meer foto's op: http://nicksfotografie.nl/2019/10/06/hilvaria-1-marvilde-1-2/

Kansloze nederlaag Hilvaria 7
Hilvaria JO19-1: Prima collectief

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites