HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria kan kunstje geen tweede keer flikken

Hilvaria-1-A

​Nadat vorige week nog met 3-1 van koploper FC Eindhoven AV werd gewonnen leed Hilvaria in Eindhoven een geflatteerde 5-2 nederlaag.

​De nederlaag kwam mede tot stand door een zwakke eerste helft waarbij, zoals trainer Henri van den Braak het omschreef, het echte gif ontbrak bij Hilvaria. Twee zwakke momenten in de verdediging zorgde voor een 2-0 achterstand met rust. 

Na rust een ander Hilvaria dat al snel terug kwam tot 2-1 via Nick van de Wal. Hierna volgde een fase met veel kansen voor beide ploegen. Eindhoven had de mogeljikheden om de marge weer terug te brengen tot 2, maar Hilvaria kwam op gelijke hoogte via Joerie van Rijswjik. Hilvaria had hierna nog de leiding kunnen nemen, maar via de lat en het onterecht terugvlaggen voor buitenspel bleef de stand 2-2. Zo'n 20 minuten voor tijd wist Eindhoven dan toch weer op voorsprong te komen nadat afgeslagen hoekschop uit de tweede lijn hard binnen geschoten. HIlvaria ging weer op zoek naar de gelijkmaker en moest daarbij steeds meer risico's nemen. Dit resulteerde enkele minuten voor tijd in de genadeklap van FC Eindhoven. Kort daarna werd het ook nog 5-2. Een geflatteerde nederlaag voor Hilvaria waarbij een puntje zeker mogelijk was geweest!

Komende zondag opnieuw een zware tegenstander als SV Someren op bezoek komt. Hilvaria heeft echter laten zien zich te kunnen meten met deze ploegen dus zal men er alles aan doen om de drie punten in Hilvarenbeek te houden!

Hilvaria JO15-1 speelt a.s. zaterdag 13 april ‘al’...
Hilvaria JO19-1: persoonlijke fouten nekken het te...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites