HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO9-4 kampioen!

JO09-4_009_20191216-094254_1

Na een moeilijke week waarin we onverwacht afscheid hebben moeten nemen van onze trainer en coach Willem-Jan Klomp moest er zaterdag toch gewoon gevoetbald worden. En niet zomaar een wedstrijd, maar een echte kampioenswedstrijd!

Donderdagavond begon het al te kriebelen bij de spelers. Maar zou het wel doorgaan? De weersvoorspellingen waren niet gunstig. Maar Hilvaria heeft een kunstgrasveld dus wellicht mogen we toch voetballen. Helaas werden de grasvelden bij Hilvaria vrijdagavond al afgekeurd en werden we niet ingedeeld op het kunstgras. Ondanks dat de wedstrijd niet doorging hebben we ons toch met het hele team in de kantine verzameld. Zonder te spelen zijn we met slechts één verloren wedstrijd dik verdiend kampioen geworden. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Nadat de medailles werden uitgedeeld, de taart aangesneden werd en de kinderchampagne ontkurkt was, werd het clublied van Hilvaria uit volle borst meegezongen.

Een erg knappe prestatie van dit jonge team die dit jaar voor het eerst samenspeelde en met enkele spelers vanuit de oefengroep het meer dan voortreffelijk gedaan heeft. We weten zeker dat Willem-Jan van boven trots op jullie is.

Dit kampioenschap is voor jou Willem-Jan!

Strijdend Hilvaria met uitzege de winterstop in
JO8-2 ongeslagen kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites