HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 zit in de hoek waar de klappen vallen

Wedstrijdverslag

We vallen in herhaling, maar nog is Hilvaria JO19-1 niet compleet. Weer met 12 man op pad. Dit keer verving Robin (normaal keeper bij JO19-2) de geblesseerde Floris B. In overleg met de spelers was besloten om over te stappen op een 4 – 4 – 2 opstelling. Dit en de afwezigheid van diverse spelers had tot gevolg dat 4 spelers op voor hen niet vertrouwende positie startten.

Dit was duidelijk even wennen. De eerste goede kans van de wedstrijd was voor Hilvaria, maar zonder resultaat. Na 10 minuten wordt zowel op het middenveld als in de achterste linie een duel verloren en slaat ODC meedogenloos toe met een onhoudbaar schot in de korte hoek: 1–0. Vijf minuten later krijgt laatste man Rens (normaal spits) voor een lichte overtreding geel en ODC een vrije trap. Omdat alle Hilvarianen verbolgen waren over deze kaart, stonden zij even niet op te letten. ODC neemt snel de toegekende vrije trap en bij de 2e paal kan een speler van hen ongehinderd binnen koppen: 2 – 0. Hierna laat Hilvaria zien toch wel te kunnen voetballen. Een kopbal van Floris K. wordt door de zeer goede keeper van ODC (terug gekomen uit de jeugdopleiding van PSV) uit de linker beneden hoek getikt. Vijf minuten later zijn het zijn vingertoppen die een doelpunt van Teun P. voorkomen. Op het half uur draait een speler van ODC wel erg makkelijk weg bij een verdediger van Hilvaria. Hij schiet meteen keihard op doel en tot zijn eigen verbazing knalt hij vanaf een meter of 25 via de onderkant van de lat de 3 – 0 binnen. Kort hierna moet de enige wissel die Hilvaria rijk is het veld in. Axel verlaat geblesseerd het veld en Pieter, die de afgelopen twee weken niet getraind en gespeeld heeft vanwege een blessure, is zijn vervanger. Niet veel later valt, door een persoonlijke fout van een Hilvariaan de 4 – 0. Hilvaria zoekt vanaf de aftrap meteen de aanval en via prima combinatie spel, bepaalt Teun P. de ruststand op 4 – 1. In de rust hamert coach Harm erop om niet bij de pakken te gaan neer zitten en er alles aan te doen om de eindstand draaglijker te maken. 

Toch wordt er kort na de rust slap verdedigd en gaat er weer iemand in de fout met de 5 – 1 tot gevolg. Tien minuten na rust zien we voor de variatie een bal op de lat van Fedde (de 3e keer dit seizoen). De rebound kopt Max binnen. Volgens de grensrechter van ODC stond hij buitenspel en de scheidsrechter neemt dit over. Nog dezelfde minuut slaat ODC weer toe. Hilvaria staat nog te rouwen om het afkeurde doelpunt en is niet bij de les met de 6 – 1 tot gevolg. Hierna is het keeper Robin die, niet voor het eerst deze middag, diverse keren met prima reddingen er voor zorgt dat de uitslag niet veel hoger uitvalt. Robin bedankt voor je prima optreden. Hopelijk kan er op jou nog vaker een beroep gedaan worden, indien nodig. 

Het zal, gezien de resultaten van de afgelopen weken, niemand verbazen dat Hilvaria op dit moment de 12e en daarmee laatste plaats op de ranglijst in neemt. Komende zaterdag wordt thuis aangetreden tegen nummer 10 Wodan. Hilvaria JO19-1 kan bij deze wedstrijd natuurlijk alle steun van het thuispubliek gebruiken. We zien iedereen dan ook graag om 15.00 uur bij de aftrap om het team naar de eerste overwinning te schreeuwen.

Hilvaria 1 blijft steken op gelijkspel
Hilvaria JO17-1 boekt eerste competitie overwinnin...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites