HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO19-1 zeer effectief

Wedstrijdverslag

Na de gewonnen oefenpot van vorige week tegen Madese Boys mocht de JO19-1 vandaag voor de beker aantreden tegen Bavel. Voor het eerst in jaren waren we de eerste echte wedstrijd van het seizoen compleet.

De eerste 20 minuten was Bavel de bovenliggende partij, zonder dat zij echte kansen weten te creëren. Dat lag vooral aan het feit dat Hilvaria veel te gezapig aan de wedstrijd begon. Er werd geen enkel duel gewonnen. Toch weet Hilvaria bij de eerste de beste kans te scoren. Een steekpassje van Stijn op Raf K. wordt door hem bekwaam afgerond: 1 – 0. Bavel is even van slag en een minuut later komt Mees alleen voor de keeper. Hij weet deze wereldkans niet te verzilveren. Hij schuif de bal naast het doel. Daarna is de wedstrijd wat meer in evenwicht en zien we geen kansen. Een minuut of vijf voor rust zien we een counter van Hilvaria. Duncer speelt de bal diep en Stijn neemt goed aan en verschalkt de keeper: 2 – 0. Hierna gaat Hilvaria lopen klungelen op het middenveld en wordt er onnodig balverlies geleden en rest Roel weinig anders dan zijn tegenstander "professioneel" af te stoppen wat hem een terechte gele kaart kost. Vlak voor rust wordt een bal op goed geluk naar voren geschoten. Bavel staat erbij en kijk er naar. Raf K. bedient deze keer Stijn en die schiet onder de keeper door en zet hiermee de 3 – 0 op het scorebord. Hoe effectief kun je zijn? Vier echte kansen en 3 doelpunten. 

Meteen na rust is het Bavel dat het initiatief neemt. Al snel stellen zij Stan op de proef. Die laat zich van zijn beste kant zien en tikt het venijnige schot uit de benedenhoek. Een prima redding. Na 2/3 wedstrijd is duidelijk dat beide teams nog aan hun conditie moeten werken. Het veld wordt lang en er weinig echt goed voetbal te zien. Sjors, die voor Stijn in het veld is gekomen, heeft nog wel een paar goede kansen, maar weet deze niet te benutten. In de slotminuut van de wedstrijd laat Mees zijn kwaliteiten nog een keer zien en wordt onreglementair afgestopt in de 16: penalty. Daan, in het veld gekomen voor Time, ontfermt zich over de bal. Hij schiet recht door het midden keihard raak en zet de eindstand van 4 – 0 op het bord. We kunnen spreken van een goed begin van het seizoen. Sommige spelers zullen toch wat fanatieker moeten trainen en aan hun conditie werken want zal anders Hilvaria het vaak heel moeilijk krijgen in het laatste kwart van de wedstrijd. 

Zaterdag 11 september mogen we op bezoek bij 4e divisionist VOAB in Goirle. Aanvang 14.45. Het verleden heeft bewezen dat dit altijd spannende wedstrijden zijn met volop strijd. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de jongens aan te komen moedigen.

Hilvaria JO19-1 doet niet veel onder
Nieuwsbrief (jeugd) Hilvaria 2021-2022/1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites