HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 verslagen door effectief Reusel Sport

Wedstrijdverslag

Zonder de nog steeds geblesseerde Max en Gijs moest begonnen worden aan de bekerwedstrijd tegen 1e klasser Reusel Sport.

Tijdens de warming-up haakt ook Floris K. geblesseerd af. Hierdoor zat er wel geteld 1 wisselspeler, Sam van JO19-2, op de bank. Nog bedankt Sam. Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Reusel Sport zich beperkte tot verdedigen. Aan Hilvaria de taak door hun stugge verdediging heen te voetballen. Dat lukte bijna niet. Wel leverde het vele corners op, maar geen doelpunten. Bij de eerste de beste counter van Reusel Sport was het wel meteen raak: 0 – 1. De rest van de eerste helft had Hilvaria nog wel een paar kansen maar aan de stand veranderde niets. 

Tijdens de rust bleef Melle licht geblesseerd achter in de kleedkamer en kwam Sam als laatste man in het veld en schoof Teun L. door naar het middenveld. De speelwijze van Reusel Sport veranderde niet. Al vrij snel na rust belandde een afstandsschot van Fedde op de lat. Verder hetzelfde spelbeeld. Hilvaria valt aan en Reusel Sport loert op de counter. Na ruim een kwartier komt een speler van hen alleen op keeper Floris af, maar deze komt als winnaar uit dit 1 tegen 1 duel. Een kwartier voor tijd is het Fedde die nogmaals op de lat schiet. Het zit Hilvaria ook niet mee. Niet veel later mag Reusel Sport een vrije trap op de helft van Hilvaria nemen. De voorzet kan makkelijk binnen geschoten worden want Hilvaria staat erbij en kijkt er naar: 0 – 2. Hilvaria gaat hierna enigszins wanhopig op zoek naar de aansluitingstreffer. In plaats van deze te maken, is het slotakkoord voor Reusel Sport. Uit een counter wordt de eindstand op 0 – 3 bepaald.

Hilvaria JO15-1 - Willem II VA JO14 (3-3)
Hilvaria JO19-1 komt vroege achterstand niet meer ...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites