HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 verdiende een punt

Teamfoto-JO19-1-2017-2018

Er werd uitstekend weerstand geboden tegen de ploeg met de minste verliespunten in de competitie.

Unitas'59, de tegenstander van vandaag, was totaal niet te spreken over het feit dat de wedstrijd afgewerkt moest worden op het B-veld. Zij droegen bij de scheidsrechter allerlei argumenten aan om hem het veld te laten afkeuren. De scheidsrechter vond wel dat met name de belijning er maar net mee door kon en gaf ons advies hier wel iets aan te doen, want anders wordt het veld over een paar weken wel een keer afgekeurd. Maar nu de wedstrijd. 

Unitas is de ploeg met de minste verliespunten op de ranglijst en in Eindhoven werd Hilvaria bij vlagen door hen weg getikt. Coach Harm had daarom vandaag gekozen voor een behoudendere speelwijze. Deze werd door het team prima uitgevoerd. Vanaf de 1e minuut was iedereen bij de les, werd er kei hard gewerkt en kreeg Unitas niets cadeau. In de eerste helft hadden zowel Hilvaria als Unitas een aantal kansjes en beide een grote kans. Maar gescoord werd er niet. 

De tweede helft drong Unitas meer aan. De verdediging van Hilvaria stond echter haar mannetje en gaf weinig weg. Het vizier van de Unitas aanvallers stond gelukkig soms niet helemaal op scherp of Pepijn had weer een goede redding in huis. Hilvaria had na een klein half uur de pech dat een voorzet van Michiel, die door Fedde in een keer uit de lucht op doel geschoten werd, op de paal belandde en het harde werken en de soms goede aanvallen niet met een doelpunt beloond werden. Unitas bleef wel de beter voetballende ploeg. Ongeveer 10 minuten voor tijd weten zij dan toch de verdediging van Hilvaria uit elkaar te spelen en dat levert hen de 0 – 1 op. Hilvaria gaat met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, maar slaagt hier niet meer in. 

Hilvaria had op basis van haar inzet en de pech met de bal van Fedde zeker een punt verdiend, maar je krijgt niet altijd waar je recht op hebt. Als Hilvaria de komende wedstrijden blijft voetballen zoals vandaag zullen er nog genoeg punten gehaald gaan worden.

5-klapper compleet voor JO15-1
Hilvaria MO13-1 neemt overtuigend revanche op Made...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites