HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Te veel geblesseerden en afwezigen

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag werd voor de laatste bekerwedstrijd aangetreden worden tegen het Goirlese VOAB.

Zij hadden met maar liefst 11 -1 gewonnen van FC Tilburg, waar Hilvaria met 2 -1 van verloren had. Hilvaria was dus gewaarschuwd en begon zeer geconcentreerd aan de wedstrijd. Na 2 minuten schoot Almer jammer genoeg een voorzet van Joep net naast. Hilvaria blijft de bovenliggende partij en na een kwartier resulteert dit in een verdiende 1 – 0 voorsprong. Almer geeft een crosspass van links naar rechts, Max zet voor en Stijn schiet binnen. Halverwege de eerste helft zien we nog een voorzet Almer die door Max net naast geschoten wordt. Niet veel later valt Gino geblesseerd uit en wordt vervangen door Siem. Intussen heeft VOAB zich herpakt en nemen zij het initiatief over. Hilvaria moet alle zeilen bij zetten om een tegendoelpunt te voorkomen. Intussen krijgt Sam weer last van zijn pols die al in een brace zit en eigenlijk zou hij gewisseld moeten worden, maar Hilvaria heeft nog maar 1 wisselspeler en de 2e helft moet Stijn weg. Tinus gaat dus maar proberen een speler bij de JO17-1 te regelen. VOAB ziet dit natuurlijk ook en voert de druk verder op en 5 minuten voor rust slaan zij toe uit een corner. De bal wordt vanuit een scrimmage binnen geknald. 

Na rust gaat VOAB vol op zoek naar een voorsprong. De beste kans na 5 minuten is echter voor Hilvaria: Joep schiet op de paal en de rebound schiet hij met links ook goed in maar de keeper van VOAB weet de bal met wat geluk tot corner te verwerken. Niet veel later krijgt VOAB een corner. Bij Hilvaria gaat alles en iedereen onder de bal door en wordt de bal eenvoudig binnen gekopt: 1 – 2. Intussen is de wedstrijd van JO17-1 afgelopen en komt Daan ons uit de brand helpen. Nog bedankt Daan. Sam wordt gewisseld en er vinden achterin wat omzettingen plaats. Voordat iedereen echt goed staat, maakt VOAB gebruik van de geboden ruimte en slaat onverbiddelijk toe: 1 – 3. Hierna krijgt Hilvaria nog wel kansen op de aansluitingstreffer maar Almer speelt de bal net iets te ver voor zich uit waardoor de keeper van VOAB redding kan brengen en Joep schiet nog een keer op de paal. Tien minuten voor tijd raakt Siem zodanig geblesseerd dat hij echt niet verder kan en komt Hilvaria met 10 man te staan. VOAB weet met deze man-meer-situatie wel raad en zet niet veel later de eindstand van 1 – 4 op het scorebord. 

Een geflatteerde eindstand. Met iets meer geluk, minder blessures en voldoende wisselspelers had er zeker een gelijkspel in gezeten. Half november kan Hilvaria in de competitie laten zien dat ze vandaag onterecht van VOAB hebben verloren.

Update grote clubactie
Hilvaria JO19-1: Tegenstander een maatje te groot

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites