HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO19-1: Seizoensafsluiting

20220530-06523120220411-103947Wedstrijdverslag

Een zogenaamde wedstrijd om des keizers baard bij FC Tilburg (T). De thuiswedstrijd was met 7 – 0 gewonnen. Wat zou het deze keer worden?

Hilvaria schoot uit de startblokken: na precies 50 seconden schiet Duncer raak vanaf de rand van de 16. Vijf minuten later lijkt het er op dat de score verder uitgebouwd gaat worden, maar Milan weet een niet te missen kans toch naast te schieten. Een minuut later is het Raf K. die het vijandelijke doel onder vuur neemt. De keeper van T redt echter uitstekend. De eerste de beste poging van T levert een doelpunt op: Mitchel denkt vermoedelijk dat de bal naast gaat, want hij loopt op zijn gemakje naar de paal. Tot zijn verbazing valt de bal binnen en staat het na een kwartier 1 – 1. Hierna regent het kansen voor Hilvaria. De keeper van T is wel bij de les en hij zorgt ervoor dat zijn team op de been blijft. De spelers van T zijn duidelijk in hun nopjes dat met deze stand de rust bereikt wordt.

Meteen na rust schiet Hilvaria bij een scrimmage 4 keer op doel maar op wonderbaarlijke wijze gaat de bal er niet in. Het missen van kansen gaat maar door of de keeper van T staat zijn mannetje. De spelers van T worden steeds vrolijker en vinden het zeer vermakelijk hoe Hilvaria kans na kans mist. Met nog een kwartier te gaan, zijn het de links- en rechtsback Raf B. en Roel die naar het front gestuurd worden. Met zijn lengte moet Raf B. "oorlog" gaan maken. Tien minuten voor tijd is hij het die een corner van Time tegen de touwen kopt: 1 – 2. Later krijgt hij ook nog een assist op zijn naam als hij de bal panklaar legt voor Mees die de eindstand van 1 – 3 op het scorebord zet. 

Er kan teruggekeken worden op een goede tweede seizoenshelft waarbij jammer genoeg het kampioenschap door eigen toe doen is misgelopen. Hier werd niet al te lang bij stil gestaan. Op naar Hilvaria en daarna naar huize Maas voor een barbecue met de nodige drank. Marieke en Serge nog bedankt voor jullie gastvrijheid.

​MO-15 wint wisselbeker en sluit een FANTASTISCH v...
Hilvaria JO15-01 Kampioen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites