HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: persoonlijke fouten nekken het team

JO19-1-B

Afgelopen zaterdag stond voor Hilvaria een belangrijke pot op het programma. Bij winst zou het op gelijke hoogte kunnen komen met tegenstander Emplina en de 11e plek op de ranglijst kunnen verlaten.

Al in de eerste minuten zien we een heel ander Emplina dan in de uitwedstrijd. Ze hebben maar liefst 4 andere spelers in de gelederen en in het team zit nu veel meer voetbal. Toch is het Hilvaria dat de score opent. Vanaf links achter belandt, via een aantal schijven, de bal bij Almer die de verdediging van Emplina zijn hielen laat zien en in de lange hoek de 1 – 0 binnen schuift. Vijf minuten later geeft Hilvaria een speler van Emplina alle gelegenheid om eens op zijn gemak aan te leggen voor een schot en deze jongeman schiet de bal dan ook via de onderkant van de lat binnen: 1 – 1. In het half uur daarna heeft Hilvaria de nodige kansen maar staat het ook regelmatig flink te knoeien. Het geeft door persoonlijke fouten zomaar 3 doelpunten cadeau waardoor er na veertig minuten 1 – 4 op het scorebord staat. Vlak voor rust wordt de snelheid van Almer nog een keer optimaal benut en zorgt hij voor de 2 – 4 ruststand. 

Aan het begin van de 2e helft komt Hilvaria nog goed weg als Teun L. een bal van de lijn weet te halen. Vijf minuten later sterft een aanval van Hilvaria in schoonheid en weet Emplina razend snel om te schakelen en maken zij de 2 – 5. Bij Hilvaria worden Mika en Duncer van de JO17-1 nog ingebracht. Zij staan goed te voetballen maar kunnen het tij niet meer keren. Teveel spelers haalden vandaag hun gebruikelijke niveau niet. De komende wedstrijden zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden en zullen de fouten uit het spel moeten verdwijnen anders wordt het wel heel moeilijk om wedstrijden te winnen.

Hilvaria kan kunstje geen tweede keer flikken
Solide overwinning voor Hilvaria 7 in Bergeijk

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites