HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO19-1 overtuigend langs Zigo

20221117-115942NVH_0338

Nadat Hilvaria vorige week haar 1e verlies leed tegen Trinitas, was er zaterdag de kans om het recht te zetten.

De Hilvarianen waren op het begin niet goed wakker. Door een defensieve fout, kwam de spits van de Tilburgers oog in oog te staan met Koen. Hij redde goed en zo bleef de brilstand nog staan. Pas in de 23e minuut was de thuisploeg voor het eerst gevaarlijk. Door een voorzet van Brik die terug werd gekopt door Milan, had Time een open kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten. Helaas schoot hij de bal met links van dichtbij huizen hoog over. 7 minuten later was het weer Time op aangeven van Milan met de kans, maar ook dit keer wist hij net niet het doel te vinden. 5 minuten voor rust was de ban gebroken. Een uitstekend spelende Gabriel passeerde zijn man en waagde een poging vanaf een meter of 20 a 25. Zijn bal zeilde perfect in de rechter kruising en zo stond het 1-0.

Gelijk na rust was het Sjors met de kans op aangeven van Time, maar hij was na de thee nog niet scherp. Hilvaria voetbalde erg goed en was erg dominant aan de bal en in het creëren van kansen. In de 53e minuut was het door een bal van de ingevallen Polle, Milan die in de verre hoek raak schoot. 2-0. Op het uur spelen gaf Gabriel de bal vanaf achter in de rechter hoek op Polle. Hij wist zijn kans net niet te benutten. 1 minuut later was het dan toch raak. Milan met de actie via rechts die de bal op een vrijstaande Time op de 16 geeft. Hij draait bij zijn man weg en schoot strak in de verre hoek. 3-0. Een kwartier voor tijd was het weer aanvoerder Time met een gevaarlijke kans, alleen zijn stift mistte precisie en ging net naast. 5 minuten voor tijd werd Tijs diep gestuurd. Hij legde de bal af op een meegelopen Polle en hij schoot de 4-0 binnen. In de 88e minuut was het dan toch nog de eretreffer voor Zigo door een kopbal en stond de einduitslag 4-1 op het scorebord. 

Al met al een uitstekende reacties van Hilvaria na de vorige wedstrijd en werd er goed gevoetbald. Deze lijn mogen de mannen doortrekken door komende zaterdag aan te treden om 15:00 in Tilburg tegen FC Tilburg!

Foto's met dank aan Nick van Hees
https://nicksfotografie.nl/2022/11/12/hilvaria-jo19-1-zigo-jo19-1-4-1/

Hilvaria MO15 neemt 3 punten mee naar huis!
Totale off-day voor Hilvaria in Vught

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites