HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO19-1: niet

Wedstrijdverslag

Er werd een bezoek gebracht aan de Bosuilen in Valkenswaard. Er moest gewonnen worden om eventueel nog de 1e plaats in de rangschikking te pakken.

De eerste helft was er een om snel te vergeten. Het leek wel of Hilvaria niet helemaal besefte dat er wel beleving en strijd nodig is om een wedstrijd te winnen. Er werd wel geteld een grote kans bij elkaar gevoetbald. Valkenswaard had het initiatief en na een kwart wedstrijd namen zij dan ook een voorsprong, waardoor de ruststand 1 – 0 was. 

Het is dat we niet veel wissels hadden want er waren genoeg spelers die voor een wissel in aanmerking kwamen. In de tweede helft ging het gelukkig een stuk beter en werd er weer gewoon simpel gevoetbald en werd er bijna niets meer weg gegeven. De ingevallen Milan liet weer eens zien dat hij een gevaarlijke vrije trap in zijn linkse been heeft. Zijn trap werd door de keeper gelost en Teun zit er wel bij maar schiet helaas net over. Een minuut of twintig voor tijd is er sprake van miscommunicatie tussen de laatste man en keeper van Valkenswaard. Duncer is er als de kippen bij en zet de 1 -1 op het bord. Een kwartier voor tijd lost de keeper van Valkenswaard weer een bal en dit keer is Milan snel bij de bal. Hij wordt door de keeper onderuit geschoffeld. De scheidsrechter ziet hier geen overtreding in en geeft een corner. Na afloop van de wedstrijd zeggen de begeleiders van Valkenswaard dat het een 100% penalty was. Daar koop je helaas niets voor. De keeper van Valkenswaard torpedeert niet veel later ook Mees. Ook nu geen penalty, omdat Mees buitenspel stond. Er vallen geen goals meer en Hilvaria eindigt hierdoor op de 2e plaats in de najaarscompetitie. 

Een prima eerste seizoenshelft qua ranglijst. Het voetbal zal toch iets beter moeten, willen we in de voorjaarscompetitie ook weer hoge ogen gooien.

Nieuwsbrief (jeugd) Hilvaria 2021-2022/5
Hilvaria JO19-1: Zwaar bevochten

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites