HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Lastige middag

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag werd RKVVO met een bezoek vereerd. Helaas mochten onze vaste supporters niet naar Oerle af reizen, maar zij werden door Kiki en Tinus via de app op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Vanaf de eerste minuut was het strijdplan van RKVVO duidelijk: massaal inzakken en gokken op de counter. Hilvaria had hier duidelijk moeite meeen wist sporadisch een kansje te creëren met voorzetten vanaf de zijkant. Het centrum zat potdicht. Halverwege de eerste helft brak RKVVO een keer goed uit en een voorwaartse van hen werd net buiten de onze 16 ten koste van een overtreding afgestopt. De vrije trap die volgde, zeilde maar net naast de kruising. Het tempo zal bij Hilvaria omhoog moeten anders worden er hier vandaag geen potten gebroken en zal RKVVO redelijk makkelijk minimaal een punt over de streep trekken. Vlak voor rust zien we de beste kans van Hilvaria: een harde voorzet vanaf links, wordt door Time helaas naast geschoten. Hier had meer ingezeten. 

In de rust blijft Stijn (net terug van een blessure) achter in de kleedkamer en wordt vervangen door Duncer. Het tempo ligt nu wel iets hoger. Dit levert een drietal kansen op maar nog steeds geen doelpunt. RKVVO verdedigt alleen maar. Een kwartier voor tijd neemt een speler van RKVVO iets teveel hooi op zijn vork, wat tot balverlies leidt. Nu staat hun verdediging even niet meer goed. Hilvaria profiteert optimaal en Duncer schiet de 0 – 1 binnen. Je zou verwachten dat RKVVO haar speelwijze nu wel gaat aanpassen, maar niets is minder waar. Ze zakken nog steeds meteen in bij balverlies. Soms komen ze er uit. Dit geeft Teun een minuut of vijf voor tijd de mogelijkheid een lange bal te spelen, Duncer kopt deze door en Raf K. weet uit een moeilijke hoek het net te vinden en zet de eindstand van 0 – 2 op het scorebord. 

Door deze overwinning blijft Hilvaria in het spoor van koploper Valkenswaard. Beide teams hebben evenveel verliespunten, maar Valkenswaard heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Komende week wordt thuis gespeeld tegen Oda uit Weert en een week later staat de kraker uit tegen Valkenswaard op het programma. Hopelijk mogen onze supporters wel bij die wedstrijd aanwezig zijn.

Hilvaria JO19-1 maakt het zichzelf moeilijk
Hilvaria ontvangt mooi bedrag van Rabo Clubsupport...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites