HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 komt met de schrik vrij

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag mocht Hilvaria JO19-1 op bezoek bij BMC in Berlicum.

​Hilvaria begon nog redelijk aan deze wedstrijd en voetbalde in de 1e helft wel de nodige kansen bij elkaar en was het beter dan haar tegenstander. Na een minuut of 20 maakte Noah de 0–1 die al een tijdje in de lucht hing. BMC stelde daar eigenlijk weinig tegenover en speelde voornamelijk de lange bal in de hoop dat deze een keer goed zou vallen. Waar Hilvaria uitblonk in het missen van kansen, viel een bal van BMC, tegen het einde van de 1e helft, een keer goed. De bal stuit over de laatste linie van Hilvaria, de linksbuiten van BMC benut deze buitenkans waarna de kleedkamer opgezocht kon worden met een 1-1 ruststand. 

De eerste 20 minuten van de 2e helft was het spelbeeld gelijk aan de 1e helft en na ruim een kwartier zet Lars de 1-2 op het scorebord. Hiervoor waren alweer de nodige kansen gemist. Daarna zakt het spel van Hilvaria af naar een bedenkelijk niveau. Een kwartier voor tijd staat Hilvaria erbij en kijkt ernaar hoe een speler van BMC de bal binnen schiet, 2-2. Het zal toch niet gebeuren dat Hilvaria hier gaat verliezen? Een paar keer komt Hilvaria met de schrik vrij: bij een scrimmage voor het doel heeft Pepijn tenslotte de bal te pakken en een harde knal van BMC stuit via de paal het veld weer in. In de 90e minuut mag Hilvaria nog een corner nemen en Fedde wordt de matchwinner door deze binnen te koppen en Hilvaria heel blij mag zijn met een eindstand van 2-3. 

Dit is een wedstrijd om snel te vergeten. De komende weken zal er een stuk beter gevoetbald moeten worden, wil Hilvaria zich handhaven in de bovenste regionen van deze klasse. Het staat nu op basis van doelsaldo op een 6e plek, maar heeft evenveel punten als de nummers 3 t/m 5.

Hilvaria wint eenvoudig in Eindhoven
Hilvaria MO13-1 hard onderuit tegen Brandevoort MO...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites