HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Is de strohalm stevig genoeg gebleken?

JO19-1-B

Afgelopen zaterdag mocht Hilvaria op bezoek bij Wodan in Eindhoven. Er telde maar één ding: winst, want anders zou degradatie een feit zijn.

Hilvaria trekt meteen ten aanval en na een paar minuten zien we de eerste kans. De bal wordt door Floris net naast geschoten. Al heeft Wodan deze wedstrijd niets meer te winnen, zij vervullen wel hun sportieve plicht en geven niets cadeau. Na een kwartier krijgen zij een corner, die door Axel weg gekopt wordt. De afvallende bal wordt door Wodan op schitterende wijze in de verre boven hoek gekruld: 1 – 0. Hilvaria gaat niet bij de pakken neer zitten. Niet veel later knalt Max op de lat en komt Fedde alleen voor de keeper, maar deze komt als winnaar uit de bus.Hierna volgen nog diverse kansen voor Hilvaria, maar zoals al eerder dit seizoen heeft het moeite met het verzilveren van deze kansen. Omdat Hilvaria zeer aanvallend speelt, is Wodan af en toe zeer gevaarlijk op counter. Na een half uur heeft Hilvaria geluk: een schot van Wodan stuit via de onderkant de lat het veld weer in. Naar mate de eerste helft vordert, heeft Wodan steeds meer moeite om Gijs uit te schakelen. De rechtsback van hen wordt regelmatig te kijk gezet. Doelpunten levert het weer niet op. Vijf minuten voor rust gaat Gijs weer eens van links naar binnen en op het moment dat hij uit wil halen, wordt hij in de 16 onderuit gehaald: penalty! Fedde ontfermt zich over de bal en schiet de dik verdiende 1 – 1 binnen. Vlak voor het rustsignaal wordt de verdediging van Hilvaria door de balvaardige spelers van Wodan toch wel erg makkelijk uitgespeeld, waardoor er met 2 -1 gerust moet gaan worden.

Over de 2e helft kunnen we kort zijn. Hilvaria gaat nog meer risico nemen en het heeft weer legio kansen, maar de ballen willen er gewoon niet in. Wodan is echter een stuk koelbloediger. Tien minuten na rust krijgen zij een vrije trap op een meter of 20 van het Hilvaria doel. Deze wordt in de linker bovenhoek binnengeschoten: 3 – 1. Hierna zie je dat bij een aantal spelers van Hilvaria het geloof dat er nog een positief resultaat te behalen is, weg is. Na driekwart wedstrijd valt het doek definitief: Wodan zet de 4 – 1 op het scorebord. Ook vandaag heeft Hilvaria weer volop kansen, maar doelpunten maken, is zoals het gehele seizoen een probleem. 

Na de wedstrijd is er een schrale troost: ook bij winst was degradatie een feit geweest omdat Brabantia haar wedstrijd winnend afsloot. Na terugkomst in Hilvarenbeek werd het seizoen afgesloten met een barbecue. Roel en Axel nog bedankt voor de gastvrijheid. Tot slot wil ik iedereen die ons heel het seizoen gesteund hebben hartelijk danken.HuizH

Beveiligingscamera's geïnstalleerd
Hilvaria verliest nipt op bezoek bij Wilhelmina '0...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites