HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 hard onderuit

Wedstrijdverslag

Aan de aftrap werd begonnen met Sam van JO19-2 en Jim van JO17-1, omdat maar liefst 4 spelers door verschillende oorzaken afwezig waren en één speler vast stond in de file.

Sam en Jim bedankt dat jullie ons uit de brand hebben geholpen. De scheidsrechter van dienst had na afloop een korte samenvatting van deze wedstrijd: na kwartier denkt Hilvaria dat een bal over de achterlijn loopt, maar een speler van Zwaluw gelooft deze nog binnen te kunnen houden en doet dit. Zijn voorzet kan door een andere speler van hen, die mee gelopen is, vrij ingeschoten worden: 0 -1. Halverwege de 1e helft maakt een speler van Hilvaria hands en volgt een penalty die onberispelijk wordt binnen geschoten 0 – 2. 

Aan het begin van de 2e helft krijgt een speler van Hilvaria een dot van een kans maar schiet recht op de keeper van Zwaluw. Ik, de scheidsrechter, had gehoopt dat deze bal erin gegaan was, zodat het weer een echte wedstrijd zou zijn geworden. In plaats daarvan scoort Zwaluw een minuut later de 0 – 3. Hierna was de wedstrijd gespeeld. Zwaluw hoefde niet meer zo nodig en bij Hilvaria was er geen geloof meer dat er nog iets te halen viel. Door persoonlijke fouten bij Hilvaria liep de score verder op tot 0 – 6 en moest ik tussendoor de beste speler van het veld (was Teun L.) geel geven. Dit is inderdaad een juiste samenvatting van de wedstrijd. De schrijver van dit stukje heeft de exacte bewoordingen van de scheidsrechter m.b.t. de laatste 3 goals maar niet opgeschreven. Ik houd er niet van om individuele spelers de schuld te geven van tegen doelpunten. Iets dat de scheidsrechter wel deed.

Hilvaria start competitie met nederlaag
Inbraak bij Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites