HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Eerste seizoenshelft eindigt in mineur

DSC_0331

Afgelopen zaterdag had Hilvaria de kans om een sprongetje te maken op de ranglijst als het van het Eindhovense RPC zou winnen.

RPC was de ploeg die het best startte en binnen een kwartier al drie kansen had gehad, waarbij 1 bal op de paal belandde. Het eerste wapenfeit van Hilvaria was na dit kwartier te zien: een goede voorzet van Max wordt door Rens via de keeper naast geschoten. Vijf minuten later zien we een schitterende actie van Max: hij kapt vanaf rechts naar binnen en pegelt met links de bal tegen de binnenkant van de paal, maar helaas stuit de bal het veld weer in. Rond het half uur is er achterin bij Hilvaria duidelijk sprake van miscommunicatie en RPC profiteert hier optimaal van en nemen een 0 – 1 voorsprong. Het slotakkoord van de eerste helft is ook voor RPC: een schot tegen de onderkant van de lat wordt in de rebound door hen binnengeschoten. Echter stond de doelpuntmaker buitenspel en ging het feest voor hen niet door. 

In de tweede helft zagen we twee hard werkende ploegen. Hilvaria gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar weet weinig tot geen uitgespeelde kansen te creëren. Het neemt, naar mate de wedstrijd vordert, steeds meer risico waardoor RPC kansen krijgt de wedstrijd definitief te beslissen. Beide ploegen komen niet meer tot scoren en blijft de 0 – 1 op het bord staan. 

Hopelijk zijn na de winterstop alle spelers eens een keer blessure vrij zodat er aangetreden kan worden in een door het team gewenste opstelling. De eerste seizoenshelft moesten teveel spelers op voor hen ongebruikelijke plekken spelen, wat het spel niet altijd ten goede kwam. Als iedereen fit is, is de schrijver van dit stukje er van overtuigd dat Hilvaria voldoende wedstrijden gaat winnen om de huidige hatelijke laatste plaats achter zich te laten.

Foto's Nick van Hees: http://nicksfotografie.nl/2018/12/08/hilvaria-jo19-1-rpc-jo19-1/

Geen loon naar werken voor Hilvaria 1
Zaalvoetbal bij Hilvaria in de Kerstvakantie 2018

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites