HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Dure fout

JO19-1-B

Vandaag mocht Hilvaria aantreden tegen de nummer 2 van de ranglijst SBC. De eerste helft speelt Hilvaria een goede wedstrijd en heeft het de meeste kansen.

Gijs laat maar weer eens zien dat hij goed kan voetballen, maar zijn solo wordt op het laatste moment gestuit, waardoor deze niet bekroond wordt met een doelpunt. Ook Almer laat zich zien. Hij wordt in het strafschopgebied aangetikt, maar de scheidsrechter wil van geen strafschop weten. Toch is het SBC dat leiding neemt, omdat Hilvaria na een dik half uur van achteruit slecht opbouwt en, net als vorige week, een cadeautje aan de tegenstander geeft. SBC pakt het cadeautje natuurlijk uit en zet de 1 – 0 op het scorebord. Tot dan hadden zij nog geen echte kans gehad. 

Na de rust zien we een iets andere wedstrijd. SBC neemt het heft in handen en heeft diverse keren uit standaard situaties (corners en vrije trappen) open kopkansen. Gelukkig voor Hilvaria belanden deze steeds recht in de handen bij Robin of weet hij redding te brengen. Een kwartier voor tijd besluit Hilvaria alles of niets te gaan spelen. Laatste man Teun L. schuift door naar het middenveld en middenvelder Fedde gaat de aanval versterken. Grote kansen levert dit niet op voor Hilvaria. De verdediging van SBC staat als een huis. SBC is nog wel een paar keer gevaarlijk in de omschakeling waardoor zij de voorsprong hadden kunnen uitbreiden. Met iets meer geluk had Hilvaria vandaag gelijk kunnen spelen. Helaas bepaalt, achteraf gezien, één dure fout, de eindstand.

Hilvaria JO15-1 op titelkoers!
Resterend (inhaal)programma Hilvaria 1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites